ziomek44 Napisano 17 Września 2019 Zgłoś Napisano 17 Września 2019 Znajomi, ktorych niedawno poznalem maja taki przypadek. Przyjechali na zielonej karcie i mieli podany w Immigration adres znajomego gdzie mialy przyjsc zielone karty i finalnie przyszly. Zaraz po przyjezdzie wynajeli mieszkanie i byli tam jakies 5 miesiecy. Nastepnie zmienili mieszkanie i sa na nim od roku. Nie mieli pojecia o tym ze musza zglaszac zmiane adresu do USCIS. Ostatnio gdzies o tym uslyszeli i teraz nie wiedza co maja zrobic. Ja szczerze nie wiem jak to zalatwic. Czy maja zglosic 2 zmiany adresu z datami poprzednimi? Mozecie cos doradzic?
andyopole Napisano 17 Września 2019 Zgłoś Napisano 17 Września 2019 Ja bym zgłosił adddress obecny a poprzednimi się nie przejmowal.
ziomek44 Napisano 17 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 17 Września 2019 2 minuty temu, andyopole napisał: Ja bym zgłosił adddress obecny a poprzednimi się nie przejmowal. DziekI! Tylko czy maja zglosic z data rok temu? czy jakby z obecna?
MeganMarkle Napisano 17 Września 2019 Zgłoś Napisano 17 Września 2019 5 hours ago, ziomek44 said: DziekI! Tylko czy maja zglosic z data rok temu? czy jakby z obecna? Z obecną i już.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.