AniaUSA Napisano 27 Maja 2020 Zgłoś Napisano 27 Maja 2020 Cześć. Chciałabym wyjechać do Stanów, marzy mi się pracować w dużej firmie modowej (chodzi mi o coś takiego jak "Diabeł, ubiera się u prady"). Jakie szkoły muszę ukończyć (najlepiej w Polsce), żeby przyjęli mnie do takiej firmy? Chodzi mi o takie stanowisko, żebym nie musiała rysować (nie za bardzo umiem). Niewiem co zrobić, dlatego proszę o radę. Dzięki...
andyopole Napisano 27 Maja 2020 Zgłoś Napisano 27 Maja 2020 Jesli masz wiecej niz trzynascie lat to na modelke jestes juz za stara.
katlia Napisano 27 Maja 2020 Zgłoś Napisano 27 Maja 2020 3 godziny temu, AniaUSA napisał: Cześć. Chciałabym wyjechać do Stanów, marzy mi się pracować w dużej firmie modowej (chodzi mi o coś takiego jak "Diabeł, ubiera się u prady"). Jakie szkoły muszę ukończyć (najlepiej w Polsce), żeby przyjęli mnie do takiej firmy? Chodzi mi o takie stanowisko, żebym nie musiała rysować (nie za bardzo umiem). Niewiem co zrobić, dlatego proszę o radę. Dzięki... Film Diabel ubiera sie u prady nie jest o firmie modowej, ale o pismie (oparte na Vogue) Wiec co, chcesz pracowac w pismie? To studiuj dziennikarstwo, publikuj. Chcesz pracowac w firmie projektujaca mode? Studiuj design i szycie. Buduj portfolio, ucz sie jezykow i trzymaj kciuki bo to bardzo konkurencyjne branze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.