Xarthisius Napisano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2020 3 hours ago, Robert1992 said: 100tys? A nie 55? Ciekaw jestem co będzie się działo jak wiele ludzi uradują się z otrzymania GC a później się okaże że sporo osób ich nie dostanie...no ale mam nadzieję że tak nie będzie Bedzie zawod i rozczarowanie 15 lipca kiedy wyjdzie ostatni biuletyn. Tak bylo np. w DV18. Nawet tu na forum byli ludzie, ktorym zabraklo doslownie pare setek w cutoffie zeby sie zalapac. W DV18 wylosowali 115968, w tym roku 132404... Z jakiegos powodu co trzy lata lubia sobie wybrac duzo wiecej osob niz potrzeba.
endron Napisano 7 Października 2020 Zgłoś Napisano 7 Października 2020 Witam. Czy ktoś jeszcze ma problem ze znalezieniem formularza loterii wizowej 2022? Powinien on być dostępny na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ Tymczasem kiedy tam wchodzę pojawia się jedynie możliwość sprawdzenia statusu poprzedniej loterii - w której nie brałem udziału :0 - loteria 2022 to miał byc mój pierwszy raz Ktoś poradzi i wyjaśnie dlaczego na oficialnej stronie nie mam szansy złożenia wniosku do DV lottery 2022?
Xarthisius Napisano 7 Października 2020 Zgłoś Napisano 7 Października 2020 41 minutes ago, endron said: Witam. Czy ktoś jeszcze ma problem ze znalezieniem formularza loterii wizowej 2022? Powinien on być dostępny na stronie http://www.dvlottery.state.gov/ Tymczasem kiedy tam wchodzę pojawia się jedynie możliwość sprawdzenia statusu poprzedniej loterii - w której nie brałem udziału :0 - loteria 2022 to miał byc mój pierwszy raz Ktoś poradzi i wyjaśnie dlaczego na oficialnej stronie nie mam szansy złożenia wniosku do DV lottery 2022? Bo sie jeszcze nie zaczelo. Za 2h najwczesniej.
cebulion Napisano 9 Października 2020 Zgłoś Napisano 9 Października 2020 W przypadku otrzymania informacji ta witryna jest nieosiagalna po zatwierdzeniu danych mam rozumiec, że mam wypełnić po raz kolejny wszystko i sprobowac jeszcze raz?
che Napisano 9 Października 2020 Zgłoś Napisano 9 Października 2020 43 minutes ago, cebulion said: W przypadku otrzymania informacji ta witryna jest nieosiagalna po zatwierdzeniu danych mam rozumiec, że mam wypełnić po raz kolejny wszystko i sprobowac jeszcze raz? jeśli nie otrzymałeś Confirmation Number to tak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.