Zuza007 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Tak tylko się pochwałę Nie skorzystam - a sława była tak blisko...
Roelka v.2 Napisano 22 Września 2020 Zgłoś Napisano 22 Września 2020 Co ty, nie chcesz byc sławna Taka okazja
Zuza007 Napisano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2020 No wieeeem, te nieprzebrane rzesze fanów na FB ...
Sebol83 Napisano 23 Września 2020 Zgłoś Napisano 23 Września 2020 Taka okazja ! Ja bym szedł w ciemno A to jego zdjecie profilowe, az zacheca, taki mily starszy Pan , przeciez krzywdy nie zrobi
Zuza007 Napisano 23 Września 2020 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2020 2 hours ago, Sebol83 said: Taka okazja ! Ja bym szedł w ciemno A to jego zdjecie profilowe, az zacheca, taki mily starszy Pan , przeciez krzywdy nie zrobi No ja bym obstawiała, że ten starszy pan na zdjeciu to dziadek producenta (albo "późny tata"), ale sam producent też na seryjnego mordercę nie wygląda . A tak serio, to abstrahując od tego, że nie mam ekshibicjonistycznych skłonności (ani "parcia na szkło"), to nasza historia nie wpisuje się za bardzo w to, czego oczekują w programie. Niby spełniamy podstawowe warunki - Amrykanin w związku na odległość z Polką, planujący zamieszkać w Polsce - ale jak popatrzeć na szczegóły to już nie bardzo. Mój Partenr owszem Amerykaninem jest od ponad trzydziestu lat, ale przede wszystkim jest Polakiem - więc odpada cała "drama" z różnicami kulturowymi i porzuceniem z miłości ojczyzny na rzecz życia w "dzikim kraju" . Nuda Panie ... Ale tak czy inaczej zabawne było dostać taką propozycję.
ilon Napisano 23 Września 2020 Zgłoś Napisano 23 Września 2020 Ja bym aplikowala jakbym mogla ale kurde dla mnie nie robia zadnych programow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.