kubaz Napisano 6 Października 2020 Zgłoś Napisano 6 Października 2020 Znacie jakieś darmowe poza Tinderem (gdzie trzeba być na miejscu żeby działać) i Badoo? Z moich obserwacji z sensownych wyszukałem jedynie www.mingle2.com, jednak tutaj wiele profili jest fake'owych.
Jackie Napisano 6 Października 2020 Zgłoś Napisano 6 Października 2020 OK Cupid jest b. popularne wśród znajomych. BTW tam poznałam swojego męża, więc DZIAŁA!
Iskierka Napisano 21 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2020 jeszcze chyba jest Plenty of Fish (POF). Ja ze swojej strony polecam Tindera, wynalazłam tam męża przypadkiem Podobnie jak Jackie potwierdzam skuteczność aplikacji randkowych (jakieś 1-5% facetów się nadaje, ale zawsze lepiej niż nic ). Ostatnio siostra i brat też podbili statystykę internetowych znajomości, co prawda nie mąż/żona jeszcze, ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Także wygląda na to, że internet ma przewagę nad naturalnym zapoznawaniem partnerów w mojej kochanej rodzince
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.