Toortap Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Napisano 19 Października 2020 Cześć wszystkim. Dwa miesiące temu złożyłem formularz I-90 o ponowne wyrobienie zielonej karty, przed pandemie koronawirus muszę wyjechać z USA do Polski, a mój termin wizyty na badania biometryczne jeszcze nie przyszedł. Moje pytanie brzmi czy ja mogę wjechać ponownie tutaj na nieważnej gc ale z potwierdzeniami od USCIS. Proszę o pomoc. Dziękuje z gory!
Xarthisius Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Napisano 19 Października 2020 54 minutes ago, Toortap said: Cześć wszystkim. Dwa miesiące temu złożyłem formularz I-90 o ponowne wyrobienie zielonej karty, przed pandemie koronawirus muszę wyjechać z USA do Polski, a mój termin wizyty na badania biometryczne jeszcze nie przyszedł. Moje pytanie brzmi czy ja mogę wjechać ponownie tutaj na nieważnej gc ale z potwierdzeniami od USCIS. Proszę o pomoc. Dziękuje z gory! Zadzwon do USCIS Contact Center, wyjasnij na czym polega problem i umow sie na spotkanie. Mozesz uzyskac wlepke do paszportu (i-551), ktora bedzie sluzyla za tymczasowa zielona karte.
Toortap Napisano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2020 Dziękuje za odpowiedź. Jutro będę dzownil, jesyem ciekaw co mi powiedzą.
andyopole Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Napisano 19 Października 2020 Po złożeniu dokumentów o przedłużenie GC powinieneś dostać dokument ją zastępujący do czasu wydania nowej. Kiedyś dawali na rok, teraz ponoć na 18 m-cy. Ona pełni rolę GC w tym czasie. No chyba że się coś zmieniło.
Toortap Napisano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2020 Właśnie nic nie dostałem, może to wszystko się pozmieniało przez COVID.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.