Toortap Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Cześć wszystkim. Dwa miesiące temu złożyłem formularz I-90 o ponowne wyrobienie zielonej karty, przed pandemie koronawirus muszę wyjechać z USA do Polski, a mój termin wizyty na badania biometryczne jeszcze nie przyszedł. Moje pytanie brzmi czy ja mogę wjechać ponownie tutaj na nieważnej gc ale z potwierdzeniami od USCIS. Proszę o pomoc. Dziękuje z gory! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 54 minutes ago, Toortap said: Cześć wszystkim. Dwa miesiące temu złożyłem formularz I-90 o ponowne wyrobienie zielonej karty, przed pandemie koronawirus muszę wyjechać z USA do Polski, a mój termin wizyty na badania biometryczne jeszcze nie przyszedł. Moje pytanie brzmi czy ja mogę wjechać ponownie tutaj na nieważnej gc ale z potwierdzeniami od USCIS. Proszę o pomoc. Dziękuje z gory! Zadzwon do USCIS Contact Center, wyjasnij na czym polega problem i umow sie na spotkanie. Mozesz uzyskac wlepke do paszportu (i-551), ktora bedzie sluzyla za tymczasowa zielona karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toortap Posted October 19, 2020 Author Report Share Posted October 19, 2020 Dziękuje za odpowiedź. Jutro będę dzownil, jesyem ciekaw co mi powiedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Po złożeniu dokumentów o przedłużenie GC powinieneś dostać dokument ją zastępujący do czasu wydania nowej. Kiedyś dawali na rok, teraz ponoć na 18 m-cy. Ona pełni rolę GC w tym czasie. No chyba że się coś zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toortap Posted October 19, 2020 Author Report Share Posted October 19, 2020 Właśnie nic nie dostałem, może to wszystko się pozmieniało przez COVID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.