Michal420 Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2021 Witam, Jeśli odbędzie się losowanie na GC mam zamiar wziąść w nim udział i ciekawi mnie czy po szkole zawodowej + policalnej będzie można aplikować.
Kleofas11 Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2021 https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2020-DV-Instrukcje.POL_-1.pdf Ze starego info : " Każdy uczestnik musi spełniać wymagania programu DV pod względem wykształcenia lub kwalifikacji zawodowych zgodnie z jedną z podanych opcji : • musi posiadać co najmniej pełne wykształcenie średnie lub jego odpowiednik (pomyślne ukończenie formalnego dwunastoletniego programu nauczania szkoły podstawowej i średniej) "
andyopole Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2021 Nie wiem jak teraz wyglada profil ksztalcenia w Polsce ale pomiedzy zawodowka a szkola policealna chyba jeszce musi byc liceum?
anna1987 Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2021 Ja też nie chce się mądrować ale nie da się iść do szkoły policealnej bez liceum nie musi być matura zdana ale liceum musi być skończone . To jak pójść na studia po szkole zawodowej
Michal420 Napisano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2021 W dniu 5.02.2021 o 15:54, Michal420 napisał: Witam, Jeśli odbędzie się losowanie na GC mam zamiar wziąść w nim udział i ciekawi mnie czy po szkole zawodowej + policalnej będzie można aplikować. Dzęki za informacje.
Michal420 Napisano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2021 13 godzin temu, anna1987 napisał: Ja też nie chce się mądrować ale nie da się iść do szkoły policealnej bez liceum nie musi być matura zdana ale liceum musi być skończone . To jak pójść na studia po szkole zawodowej W dniu 5.02.2021 o 17:08, andyopole napisał: Nie wiem jak teraz wyglada profil ksztalcenia w Polsce ale pomiedzy zawodowka a szkola policealna chyba jeszce musi byc liceum? Przepraszam, źle się określiłem. Chodziło mi o Liceum dla dorosłych.
anna1987 Napisano 8 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2021 7 godzin temu, Michal420 napisał: Przepraszam, źle się określiłem. Chodziło mi o Liceum dla dorosłych. Jeżeli ukończyłeś liceum dla dorosłych to jak najbardziej możesz startować w loterii wizowej
Michal420 Napisano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2021 15 minut temu, anna1987 napisał: Jeżeli ukończyłeś liceum dla dorosłych to jak najbardziej możesz startować w loterii wizowej Okej, dzięki za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.