Michal420 Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Witam, Jeśli odbędzie się losowanie na GC mam zamiar wziąść w nim udział i ciekawi mnie czy po szkole zawodowej + policalnej będzie można aplikować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleofas11 Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2020-DV-Instrukcje.POL_-1.pdf Ze starego info : " Każdy uczestnik musi spełniać wymagania programu DV pod względem wykształcenia lub kwalifikacji zawodowych zgodnie z jedną z podanych opcji : • musi posiadać co najmniej pełne wykształcenie średnie lub jego odpowiednik (pomyślne ukończenie formalnego dwunastoletniego programu nauczania szkoły podstawowej i średniej) " Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Nie wiem jak teraz wyglada profil ksztalcenia w Polsce ale pomiedzy zawodowka a szkola policealna chyba jeszce musi byc liceum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna1987 Posted February 7, 2021 Report Share Posted February 7, 2021 Ja też nie chce się mądrować ale nie da się iść do szkoły policealnej bez liceum nie musi być matura zdana ale liceum musi być skończone . To jak pójść na studia po szkole zawodowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal420 Posted February 8, 2021 Author Report Share Posted February 8, 2021 W dniu 5.02.2021 o 15:54, Michal420 napisał: Witam, Jeśli odbędzie się losowanie na GC mam zamiar wziąść w nim udział i ciekawi mnie czy po szkole zawodowej + policalnej będzie można aplikować. Dzęki za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal420 Posted February 8, 2021 Author Report Share Posted February 8, 2021 13 godzin temu, anna1987 napisał: Ja też nie chce się mądrować ale nie da się iść do szkoły policealnej bez liceum nie musi być matura zdana ale liceum musi być skończone . To jak pójść na studia po szkole zawodowej W dniu 5.02.2021 o 17:08, andyopole napisał: Nie wiem jak teraz wyglada profil ksztalcenia w Polsce ale pomiedzy zawodowka a szkola policealna chyba jeszce musi byc liceum? Przepraszam, źle się określiłem. Chodziło mi o Liceum dla dorosłych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna1987 Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 7 godzin temu, Michal420 napisał: Przepraszam, źle się określiłem. Chodziło mi o Liceum dla dorosłych. Jeżeli ukończyłeś liceum dla dorosłych to jak najbardziej możesz startować w loterii wizowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal420 Posted February 8, 2021 Author Report Share Posted February 8, 2021 15 minut temu, anna1987 napisał: Jeżeli ukończyłeś liceum dla dorosłych to jak najbardziej możesz startować w loterii wizowej Okej, dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.