micham Napisano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2022 Wiza przyznana ! Bardzo dużo ludzi w placówce na moje oczy było koło 100 osób (licząc tych przed wejściem i tych w środku) Chciałbym tu podziękować @Xarthisius za pomoc, szczególnie tą z DS;em 6 Cytuj
ellasz Napisano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2022 2 godziny temu, micham napisał: Wiza przyznana ! Bardzo dużo ludzi w placówce na moje oczy było koło 100 osób (licząc tych przed wejściem i tych w środku) Chciałbym tu podziękować @Xarthisius za pomoc, szczególnie tą z DS;em Gratuluje:) Cytuj
Zetpi Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 Wiza przyznana ! Bardzo dużo ludzi w placówce na moje oczy było koło 100 osób (licząc tych przed wejściem i tych w środku) Chciałbym tu podziękować [mention=88479]Xarthisius[/mention] za pomoc, szczególnie tą z DS;em W tym momencie zawsze pada sakramentalne pytanie (muszę go zadać, bo nie mogę odnaleźć): a jaki CN?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
micham Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Zetpi napisał: : a jaki CN? 2k Cytuj
Zetpi Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 2kTo się nazywa CN! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Zetpi Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 Obiecuję solennie, że kończę z defetyzmem. Teraz będę na tak. Poważnie. 🥸Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTrochę optymizmu w taki piękny dzień. No i nudzi mi się. Wyszło mi z moich nieprofesjonalnych obliczeń, że jeśli sprawy toczyłyby się jak dotychczas (średnia miesięczna ok. 140 casów na WRW, mimo wszystko koncentrowanie się KCC na niższych CN - najwyższy w WRW to 13911) i jeśli prawdziwe byłoby założenie o równomiernym rozłożeniu casów na WRW wśród wszystkich casów - zaproszenie powinniśmy dostać na wrzesień . Nasz CN ok. 10500. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Amigo Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 30 minut temu, Zetpi napisał: Trochę optymizmu w taki piękny dzień. No i nudzi mi się. Wyszło mi z moich nieprofesjonalnych obliczeń, że jeśli sprawy toczyłyby się jak dotychczas (średnia miesięczna ok. 140 casów na WRW, mimo wszystko koncentrowanie się KCC na niższych CN - najwyższy w WRW to 13911) i jeśli prawdziwe byłoby założenie o równomiernym rozłożeniu casów na WRW wśród wszystkich casów - zaproszenie powinniśmy dostać na wrzesień . Nasz CN ok. 10500. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zetpi czy dostałeś z KCC info że jesteś w pełni przeprocesowany? czy wysyłałeś zapytanie do KCC ? Cytuj
Hatemelovemelikeme Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 4 godziny temu, Zetpi napisał: Trochę optymizmu w taki piękny dzień. No i nudzi mi się. Wyszło mi z moich nieprofesjonalnych obliczeń, że jeśli sprawy toczyłyby się jak dotychczas (średnia miesięczna ok. 140 casów na WRW, mimo wszystko koncentrowanie się KCC na niższych CN - najwyższy w WRW to 13911) i jeśli prawdziwe byłoby założenie o równomiernym rozłożeniu casów na WRW wśród wszystkich casów - zaproszenie powinniśmy dostać na wrzesień . Nasz CN ok. 10500. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie ma w tym nic optymistycznego. Cytuj
Zetpi Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 Zetpi czy dostałeś z KCC info że jesteś w pełni przeprocesowany? czy wysyłałeś zapytanie do KCC ? Your case number is now current for interview processing. Czy to to to?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Zetpi Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 Nie ma w tym nic optymistycznego. Przyznałem, że moje wyliczenia są mało wiarygodne. Traktuje je jako psychoterapię, żeby nie zwariować. Xaritd zjechałby mnie niemiłosiernie.Nie martw się. Wszystko zapewne będzie oki dla znacznej większości z nas. Przecież to Stany, światowy hegemon, kraj, do którego chcemy wyjechać. Nie będzie chyba wyprawiał popeliny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi