Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiza przyznana !

Bardzo dużo ludzi w placówce na moje oczy było koło 100 osób (licząc tych przed wejściem i tych w środku)

Chciałbym tu podziękować @Xarthisius za pomoc, szczególnie tą z DS;em 

• Like 6

Napisano
2 godziny temu, micham napisał:

Wiza przyznana !

Bardzo dużo ludzi w placówce na moje oczy było koło 100 osób (licząc tych przed wejściem i tych w środku)

Chciałbym tu podziękować @Xarthisius za pomoc, szczególnie tą z DS;em 

Gratuluje:)

Napisano
Wiza przyznana !

Chciałbym tu podziękować [mention=88479]Xarthisius[/mention] za pomoc, szczególnie tą z DS;em 

W tym momencie zawsze pada sakramentalne pytanie (muszę go zadać, bo nie mogę odnaleźć): a jaki CN?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
Obiecuję solennie, że kończę z defetyzmem. Teraz będę na tak. Poważnie. 🥸

Trochę optymizmu w taki piękny dzień. No i nudzi mi się.
Wyszło mi z moich nieprofesjonalnych obliczeń, że jeśli sprawy toczyłyby się jak dotychczas (średnia miesięczna ok. 140 casów na WRW, mimo wszystko koncentrowanie się KCC na niższych CN - najwyższy w WRW to 13911) i jeśli prawdziwe byłoby założenie o równomiernym rozłożeniu casów na WRW wśród wszystkich casów - zaproszenie powinniśmy dostać na wrzesień .
Nasz CN ok. 10500.

Napisano
30 minut temu, Zetpi napisał:

Wyszło mi z moich nieprofesjonalnych obliczeń, że jeśli sprawy toczyłyby się jak dotychczas (średnia miesięczna ok. 140 casów na WRW, mimo wszystko koncentrowanie się KCC na niższych CN - najwyższy w WRW to 13911) i jeśli prawdziwe byłoby założenie o równomiernym rozłożeniu casów na WRW wśród wszystkich casów - zaproszenie powinniśmy dostać na wrzesień emoji3.pngemoji1.pngemoji38.png.
Nasz CN ok. 10500.

Zetpi czy dostałeś z KCC info że jesteś w pełni przeprocesowany? czy wysyłałeś zapytanie do KCC ?

Napisano
4 godziny temu, Zetpi napisał:

Wyszło mi z moich nieprofesjonalnych obliczeń, że jeśli sprawy toczyłyby się jak dotychczas (średnia miesięczna ok. 140 casów na WRW, mimo wszystko koncentrowanie się KCC na niższych CN - najwyższy w WRW to 13911) i jeśli prawdziwe byłoby założenie o równomiernym rozłożeniu casów na WRW wśród wszystkich casów - zaproszenie powinniśmy dostać na wrzesień emoji3.pngemoji1.pngemoji38.png.
Nasz CN ok. 10500.

Nie ma w tym nic optymistycznego.

Napisano
Zetpi czy dostałeś z KCC info że jesteś w pełni przeprocesowany? czy wysyłałeś zapytanie do KCC ?

Your case number is now current for interview processing.
Czy to to to?

Napisano
Nie ma w tym nic optymistycznego.

Przyznałem, że moje wyliczenia są mało wiarygodne. Traktuje je jako psychoterapię, żeby nie zwariować. Xaritd zjechałby mnie niemiłosiernie.
Nie martw się. Wszystko zapewne będzie oki dla znacznej większości z nas. Przecież to Stany, światowy hegemon, kraj, do którego chcemy wyjechać. Nie będzie chyba wyprawiał popeliny.