Agnieszka 1 Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 16 minut temu, Xarthisius napisał: Zupelny po polsku (jezeli procesujesz w Warszawie). Wielojezyczne sa tylko skrocone. Tak, wszystkie 3. Dziękuję Xarthisius, jak zawsze szybka i konkretna odpowiedź Cytuj
Jacek87 Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Tak, wszystkie 3. Jak to wszystkie trzy? Ja zaznaczyłem tylko karną. Znaczy w poniedziałek mam koniecznie załatwiać nowy dokument z zaznaczonymi trzema? Cytuj
9kk Napisano 25 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 Czy ktoś ma jakiś inny status czy też macie status At NVC ? Cytuj
Xarthisius Napisano 25 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2022 (edytowane) 40 minutes ago, Jacek87 said: Jak to wszystkie trzy? Ja zaznaczyłem tylko karną. Znaczy w poniedziałek mam koniecznie załatwiać nowy dokument z zaznaczonymi trzema? https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/IV-F06-ENG-POL-Good-Conduct-Cover-Letter.Sep2019.pdf W sekcji "Wazne". Ktos tu ostatnio pisal, ze mial tylko jedna i sie CO przyczepil, ale nie moge znalezc posta... Update: Znalazlem: May 2021 widac moja definicja "ostatnio" jest dosc szeroka Edytowane 25 Lutego 2022 przez Xarthisius 1 Cytuj
Zetpi Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Jak waszym zdaniem obecna sytuacja (konflikt) wpłynie na procesowanie w Wawie: szybsze dla rezydentów Polski (Rosjanie nie mogą wjechać do Polski), czy może wolniejsze (przestaną wysyłać 2NL na Wawę, a powstałe obecnie opóźnienia wpłyną na ilość ostatecznie wydanych wiz)?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ewsco Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Nie mam pojęcia. Fakty są takie, że ma nie być wiz dla Rosjan do EU, ale to podobno tylko w teorii, bo ogłoszono, a nic się nie zadziało. Z Ukrainy też mężczyźni na spotkania nie dojadą, bo mają zakaz opuszczania kraju. Logicznym byłoby przeprocesować teraz Polaków, żeby potem mieć przestrzeń dla Ukraińców i Rosjan jeśli zmieni się sytuacja. Jednak co zrobią, nie mam pojęcia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Agggg Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Czy osoby co miały na marzec rozmowy dostaliście jakieś informacje? Moja znajoma miała mieć 3 mara o wizę studencką odwołali jej spotkanie. Czy ktoś coś wie jeśli chodzi o obecna sytuację? Cytuj
PaUla87 Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 20 godzin temu, 9kk napisał: Czy ktoś ma jakiś inny status czy też macie status At NVC ? Cały czas At NVC niestety Cytuj
PaUla87 Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Mam pytanie gdzie znajdę formularze I-134 ? Cytuj
SZAKALL Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 21 godzin temu, Jacek87 napisał: Jak to wszystkie trzy? Ja zaznaczyłem tylko karną. Znaczy w poniedziałek mam koniecznie załatwiać nowy dokument z zaznaczonymi trzema? No właśnie Jacek z tego co pamietam miałeś mieć rozmowę 1-go marca. czy wszystko zgodnie z planem czy Ci odwołali ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi