Xarthisius Napisano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 3 hours ago, Agggg said: Czy osoby co miały na marzec rozmowy dostaliście jakieś informacje? Moja znajoma miała mieć 3 mara o wizę studencką odwołali jej spotkanie. Czy ktoś coś wie jeśli chodzi o obecna sytuację? Zamiast siac panike, trzeba bylo zapytac Kolezanke o tresc maila, ktorego dostala... Brzmial on tak: Quote Z przykroscia informujemy, ze z powodu wyjatkowych okolicznosci Ambasada USA w Warszawie anulowala Panstwa spotkanie wizowe (oraz wszystkie rutynowe spotkania dotyczace wiz nieimigracyjnych) do piatku 4 marca. Pogrubienie moje. Cytuj
Xarthisius Napisano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 1 hour ago, PaUla87 said: Mam pytanie gdzie znajdę formularze I-134 ? https://www.uscis.gov/i-134 Cytuj
PaUla87 Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 35 minut temu, Xarthisius napisał: https://www.uscis.gov/i-134 Dziękuję za pomoc Cytuj
szaman Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Hej wszystkim. Czy dzieciaki musza byc zaszczepione na covida ? Tak się to wszystko zmienia, że wole zapytać. Cytuj
szaman Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 nie wiem czmeu, nie moge edytować ostatniego pytania, więc pisze raz jeszcze poniżej Hej wszystkim. Czy dzieciaki musza byc zaszczepione na covida ? Tak się to wszystko zmienia, że wole zapytać. JEszcze jedno pytanko, jeżeli któraś z duszyczek moze powiedziec. Czy wszystki dokumenty ,k †re mamy zabrać na interview mają jakiś temrin wazności np. zaświadczenia Police Certyficates lub Coutr and Prison Records ? Zastanawiam się czy już ich nie kompletować ( jeszcze nic z KCC nie dostałem ale dziś napisałem do nich maila ). Ds wysłany w sieprniu Cn17xxx Cytuj
szaman Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 teraz tak czysto formalnie się zastanwiam nad udokumentowaniem high school diploma Jak myślicie wystarczy tylko świadectwo z ostatniej klasy czy wszystkie liczac od 1 klasy podstawówki. Wiem , że pytanie trywialne ale zastanowiło mnie to Cytuj
Xarthisius Napisano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) 12 minutes ago, szaman said: Hej wszystkim. Czy dzieciaki musza byc zaszczepione na covida ? Tak się to wszystko zmienia, że wole zapytać. Jezeli jest dla nich dostepna age-appropriate i FDA-approved szczepionka to tak. W przeciwnym razie lekarz wystawia blanket waiver. Jako, ze w Polsce jest dostepny Pfizer to limit wieku jest 5+. [1] 12 minutes ago, szaman said: JEszcze jedno pytanko, jeżeli któraś z duszyczek moze powiedziec. Czy wszystki dokumenty ,k †re mamy zabrać na interview mają jakiś temrin wazności np. zaświadczenia Police Certyficates lub Coutr and Prison Records ? Zaswiadczenie z KRK jest w tej chwili wazne 2 lata. Court / Prison records nie widze zadnego ograniczenia. [2] [1] https://www.cdc.gov/immigrantrefugeehealth/panel-physicians/covid-19-technical-instructions.html [2] https://pl.usembassy.gov/visas/police-certificates/ Edytowane 26 Lutego 2022 przez Xarthisius Cytuj
Xarthisius Napisano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 3 minutes ago, szaman said: teraz tak czysto formalnie się zastanwiam nad udokumentowaniem high school diploma Jak myślicie wystarczy tylko świadectwo z ostatniej klasy czy wszystkie liczac od 1 klasy podstawówki. Wiem , że pytanie trywialne ale zastanowiło mnie to Swiadectwo z ostatniej klasy. Cytuj
szaman Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Dzięki Czyli dzieci powyżej 5 roku zycia musza byc zaszczepione np 2 dawkami phizera? Co w sytuacje, gdy na rozmowie dziecko bedzie miało 4 lata a w trakcie wylotu 5 ? ( mam taką sytuacje ) co to blank waiver ? Edytowane 26 Lutego 2022 przez szaman zmiana Cytuj
szaman Napisano 26 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2022 Aha jeszcze jedno pytanie. Czy jakiekolwiek dokumenty musze mieć przetłumaczone na angielski ? Nigdy Nie mieszkałem dłużej niż 6 miesiecy poza Polską Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi