Hatemelovemelikeme Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 2 godziny temu, SZAKALL napisał: Niestety z forumowiczów nikt nie dostał i z grupy na fb tez nie widać. rosjanie podostawali -.- Skąd wiadomo, że oni dostali? EU nie wiem na co czeka z Schengen banem dla nich. 1 Cytuj
micham Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 update: Mam zapro na koniec kwietnia... DS Czerwiec CN 2XXX @Jacek87 ten koszt to w sumie za badania, szczepienia i wizytę u doktora? 4 1 Cytuj
ewsco Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 update: Mam zapro na koniec kwietnia... DS Czerwiec CN 2XXX [mention=118932]Jacek87[/mention] ten koszt to w sumie za badania, szczepienia i wizytę u doktora?Super!!! Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Jacek87 Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 38 minut temu, micham napisał: @Jacek87 ten koszt to w sumie za badania, szczepienia i wizytę u doktora? Koszty na osobę związane z loterią wizową: 30zł - zaświadczenie o niekaralności 33zł - odpis zupełny aktu urodzenia 33zł - odpis zupełny aktu małżeństwa 330usd - opłata wizowa 160zł - badania krwi (kiłowe) i RTG klatki piersiowej 545zł - badania lekarskie + wymagane szczepienia (jeśli szczepień więcej, to i kwota będzie wyższa) 60zł - 6 zdjęć (2 do ambasady i 4 do badań) Chyba wszystko. 1 Cytuj
Damianq Napisano 2 Marca 2022 Zgłoś Napisano 2 Marca 2022 Patrząc jak to idzie to chyba zaczynam podchodzić do tego na luzie. Dałem ciała z wysyłką DS bo jakoś się nie mogłem do tego zabrać. U mnie DSy poszły 17 grudnia, CN 16xxx więc słabo to widzę Cytuj
ElPacho83 Napisano 3 Marca 2022 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Proszę wyjaśnijcie jak dla laika co oznacza ( at NVC )? Czy na podstawie tego można stwierdzić, że DS został przyjęty i należy spokojnie czekać na dalsze info? Czy też wystąpiły jakieś problemy i należy się zainteresować sprawą w KCC. Pytam ponieważ w biuletynach widzę numery bliskie mojemu i wyższe są już " Ready " DS wysłałem 14.05.2021. CN18XXX Cytuj
Xarthisius Napisano 3 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 7 minutes ago, ElPacho83 said: Proszę wyjaśnijcie jak dla laika co oznacza ( at NVC )? Czy na podstawie tego można stwierdzić, że DS został przyjęty i należy spokojnie czekać na dalsze info? Czy też wystąpiły jakieś problemy i należy się zainteresować sprawą w KCC. To jest poczatkowy status kazdej sprawy. W kontekscie DV nic nie oznacza i nie mozna nic dzieki niemu stwierdzic. O tym czy KCC skonczylo Cie procesowac i czekasz na interview mozesz dowiedziec sie tylko i wylacznie wysylajac im email z zapytaniem. 1 Cytuj
ElPacho83 Napisano 3 Marca 2022 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 43 minuty temu, Xarthisius napisał: To jest poczatkowy status kazdej sprawy. W kontekscie DV nic nie oznacza i nie mozna nic dzieki niemu stwierdzic. O tym czy KCC skonczylo Cie procesowac i czekasz na interview mozesz dowiedziec sie tylko i wylacznie wysylajac im email z zapytaniem. Dziękuje, jak zawsze szybka i konkretna odpowiedź z Twojej strony. Wysyłam w takim razie email z zapytaniem, zobaczę czy odpowiedzą i co odpowiedzą. Cytuj
9kk Napisano 3 Marca 2022 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Jak taki mail z zapytaniem do KCC o to czy DS jest przeprocesowany powinien wyglądać? Jest tutaj ktoś kto coś takiego wysyłał? Pytam bo sama z ciekawości bym wysłała, bo mam dość niski case numer, DS wysłany dawno, i dalej status At NVC z którego nic wywnioskować niestety nie można. Cytuj
ewsco Napisano 3 Marca 2022 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 Jak taki mail z zapytaniem do KCC o to czy DS jest przeprocesowany powinien wyglądać? Jest tutaj ktoś kto coś takiego wysyłał? Pytam bo sama z ciekawości bym wysłała, bo mam dość niski case numer, DS wysłany dawno, i dalej status At NVC z którego nic wywnioskować niestety nie można.Ja wysyłałam i zapytałam czy dotarły dokumenty i na jakim etapie jest sprawa Jaki masz numer?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi