ala2022 Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 3 minuty temu, Deep_euphoria napisał: Tak dostaliśmy wlasnie zaproszenie jaki CN ? do Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deep_euphoria Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 4 minuty temu, ala2022 napisał: jaki CN ? do Warszawy ? Do Bukaresztu.... co teraz mamy zrobić?! EU95xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Teraz, Deep_euphoria napisał: Do Bukaresztu.... co teraz mamy zrobić?! EU95xx to już mnie chyba nic nie zdziwi.. właśnie na rosyjskim forum CN 9k dostały zaproszenia do Bukaresztu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deep_euphoria Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 4 minuty temu, ala2022 napisał: to już mnie chyba nic nie zdziwi.. właśnie na rosyjskim forum CN 9k dostały zaproszenia do Bukaresztu.. Jest możliwość przeniesienia rozmowy na Warszawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 44 minuty temu, Deep_euphoria napisał: Do Bukaresztu.... co teraz mamy zrobić?! EU95xx Co robic? Ciesz sie ze nie do Madrytu! A tak naprawde to jakas paranoja jest. Ruskie w WAWie a Polaki na Zaleszczyki sie musza kierowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deep_euphoria Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 W tych nerwach nie mogę znalesc jaki jest email do ambasady w warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 19 minut temu, andyopole napisał: Co robic? Ciesz sie ze nie do Madrytu! A tak naprawde to jakas paranoja jest. Ruskie w WAWie a Polaki na Zaleszczyki sie musza kierowac. Ruskie do Wawy nie mogą dojechać, bo coraz większe problemy z wizą Schengen.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 1 hour ago, ala2022 said: to już mnie chyba nic nie zdziwi.. właśnie na rosyjskim forum CN 9k dostały zaproszenia do Bukaresztu.. Ubiegali sie o ten transfer, czy ot tak sobie KCC to wymyslilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 3 minuty temu, ala2022 napisał: Ruskie do Wawy nie mogą dojechać, bo coraz większe problemy z wizą Schengen.. A Rumunia chyba jeszcze w Schengen nie jest? Ruskie powinni miec embargo na emigracje do USA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 17 minutes ago, Deep_euphoria said: W tych nerwach nie mogę znalesc jaki jest email do ambasady w warszawie? E-mail Addresses – Warsaw support-Poland@ustraveldocs.com for all types of visa inquiries (immigrant, nonimmigrant, and diversity visa) and other consular issues; https://pl.usembassy.gov/embassy-consulate/embassy/sections-offices/consular-section/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi