ElPacho83 Napisano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2022 18XXX DS wysłany w maju. Nie wysyłałem dokumentów do KCC. Zaproszenie na rozmowę przyszło w czerwcu. Rozmowa w sierpniu. Wizy otrzymano. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alcomindz. Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Czy jest może ktoś kto został wylosowany a nie dostał zaproszenia do ambasady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deep_euphoria Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 95xx ds wysłany sierpień Zaproszenie przyszlo na 12 września z przeniesieniem na Bukareszt , po wielu próbach i odmowach przeniesienia odezwali się sami , że rozpatrzyli nasza sprawę jeszcze raz i przenoszą nas na Warszawę 27 wrzesień:) udało się wizy otrzymane 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Hej, Czy jak sie wjezdza do US to trzeba pokazywac dodatkowe zaswiadczenie o szczepieniu covid, czy wystarcza tylko te szare koperty i tam juz jest wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 51 minut temu, Justyna234 napisał: Hej, Czy jak sie wjezdza do US to trzeba pokazywac dodatkowe zaswiadczenie o szczepieniu covid, czy wystarcza tylko te szare koperty i tam juz jest wszystko? Nie trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 jakie szare koperty? bo ja właśnie stoję przed dylematem czy się szczepić tylko po to żeby wjechać do USA (ponoć jest wymóg certyfikatu covid) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 11 minut temu, mati.cfc napisał: jakie szare koperty? bo ja właśnie stoję przed dylematem czy się szczepić tylko po to żeby wjechać do USA (ponoć jest wymóg certyfikatu covid) Nie wiem jakie szare, ja miałem żółte mowisz o jakim wjeździe - imigracyjnym z aktywacja GC? Jeśli tak, to sprawdza to na etapie starania się o wizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 na h2b na pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 1 hour ago, mati.cfc said: na h2b na pół roku H2b jest wiza nieimigracyjna. Ten watek jest dla osob ktore imigruja do US dzieki loterii wizowej. W celu unikniecia dalszych konfuzji, jezeli masz jakies pytania to zaloz osobny watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 1 hour ago, danielwro said: Nie trzeba Tylko dodam, ze to prawda jezeli chodzi o urzad imigracyjny, ale jeszcze linie lotnicze moga miec wlasne regulacje. Sprawdz u swojego przewoznika. Bo co z tego, ze Cie wpuszcza do US, jak nie wpuszcza na samolot ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi