Justyna234 Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 9 godzin temu, Damianq napisał: Jeśli masz numer 13xxx to na luty się nie łapiesz. W lutym będą numery max do 13000. Szykuj się na marzec. I to nie jest tak, że zaproszenie na pewno dostaniesz bo to zależy jak szybko będą procedować niższe numery. Znaczy to jedynie, że Twój numer jest current (jest możliwy do procedowania). Może być i tak, że rozmowa będzie i we wrześniu (tfu tfu!). A do kiedy oni to procesuja ten rok? jaki jest deadline dla dv2022? jest gdzies taka informacja, czy to jest standardowo jakos...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 10 minut temu, Justyna234 napisał: A do kiedy oni to procesuja ten rok? jaki jest deadline dla dv2022? jest gdzies taka informacja, czy to jest standardowo jakos...? Rok podatkowy w USA. Do końca września. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 A ja chciałam dopytać, my musimy się przeprocesować do końca września czy również pojawiać się w USA?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 A ja chciałam dopytać, my musimy się przeprocesować do końca września czy również pojawiać się w USA?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzeprocesowaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 PrzeprocesowaćWysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki, tak mi się wydawało, ale jakaś prawniczka z us powiedziała mi że trzeba przekroczyć granice i trochę mi namieszała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zetpi Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 A ja chciałam dopytać, my musimy się przeprocesować do końca września czy również pojawiać się w USA?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWydaje mi się, że jedynie będą przeprocesowywać do końca września. Wyjazd do 1/2 roku od rozmowy w ambasadzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 25 minutes ago, Zetpi said: Wydaje mi się, że jedynie będą przeprocesowywać do końca września. Wyjazd do 1/2 roku od ... daty badania lekarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Rozmawiałam dzisiaj z Panią z nr 4** ma rozmowę 4 stycznia Także dla Polaków tez się ruszyło Ds z maja w lato miała juz maila w sprawie dokumentów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alcomindz. Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Godzinę temu, ewsco napisał: Rozmawiałam dzisiaj z Panią z nr 4** ma rozmowę 4 stycznia Także dla Polaków tez się ruszyło Ds z maja w lato miała juz maila w sprawie dokumentów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To chyba słaby prognostyk jak tak niski numer dopiero w styczniu. Chyba ze ta Pani długo zwlekała z reszta dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Jakby ktoś potrzebował odblokować ds-260 to szybko się to dzieje teraz. Wczoraj to zgłosiłem, nie minęło 24h i już odblokowali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi