Skocz do zawartości

Drug Tests

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zycze powodzenia ale jak znam amerykanow to cos wykombiuja i inaczej moga sprawdzic zawartosc dragow w organizmie.

Ja wiem jedno narazie STOP bo dostane wize po ciezkich trudach spuszcze sie z kasy tyle floty ze szok i pojade i zlapia mnie to sie lekko wkurze.

Przystopujmy troche pozniej sobie to odbijemy HEHEHE :)

• 3 tygodnie później...

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ja się dopiero przekonam jak te testy wyglądają, ale po słowach mojego pracodawcy(27.01.2005):

"jesli ktoś bierze, niech lepiej przestanie, nasze testy wykażą dokładnie czy, co i kiedy braliście. Co roku mamy conajmniej kilka osób, którym musimy z przykrością podziękować za współpracę i odesłać do domu":(

wiem co robić, pozdrowienia

• 2 tygodnie później...
Napisano

Domyślam sie że wielu z was ogarnia niepokój w związku ze zbliżającymi sie testami:) :) Miałem drug test podczas pracy w kasynie w Wendover.NV i jezeli jest to tylko badanie moczu naprawde nie ma sie czym martwić.Nie ma się czym chwalic ale paliłem i palę dużo a czasami nawet zdarzało sie coś mocniejszego i test spadł na mnie jak grom z jasnego nieba ale okazał sie negatywny mimo tego ze jarałem nawet kilka dni przed badaniem.Trzeba być zaawansowanym hukaczem zeby test moczu wyszedł pozytywnie.Zauważcie że w na zachodzie połowa społeczeństwa pali trawke i nie mówi się o nich narkomani!!!pozdrawiam i życze powodzenia

Napisano

:)(((((

Bardzo mnie zmartwiła wiadomość, że będą w drug testach badali włosy...

Nie palę trawy, ale niestety zdaża mi się raz na jakiś czas wziąć trochę xtc (ecstasy).

Czy ktoś się orientuje jak skuteczne są te testy? W tym roku wziałem 1 sztukę w styczniu, 2 w marcu, i niestety 2 - pierwszego kwietnia.

Na pewno nic już nie wezmę do wyjazdu czyli końcówki czerwca. Ale i tak nie mogę sobie tego darować :D((((

Nie powinienem pisać takich rzeczy, ale ciągle mi to chodzi po głowie...

Najgorsze, że tam gdzie jadę pewnie będę robili dokładne testy (czyli włosa).

Nie wiem co robić? :D

Napisano

Dzieki

Pocieszam sie tym, ze to jest nieduzo. Niektorzy biora tyle na jednej cotygodniowej imprezie... Co do witaminy C, to brac ja caly czas czy przed badaniem?

A może są jakieś leki, antydepresyjne, psychotropowe, które mógłbym oznajmić, że brałem przed wyjazdem. A które mogłyby mieć jakiś wpływ na wynik testu?

No teraz będę się miał do samego wyjazdu... :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...