Pawel W. Posted June 5, 2021 Report Posted June 5, 2021 Szukam pokoju lub mieszkania do wynajęcia od 24 Czerwca w Salem OR na co najmniej rok lub dwa. Gdyby ktoś coś wiedział, proszę wiadomość na priv.
andyopole Posted June 5, 2021 Report Posted June 5, 2021 Popytam znajomych. Jakieś szczegóły? Musi być w mieście czy może być okalajacych miejscowościach? Czy to Ty jesteś tym kierowcą, który miał tu przyjechac do pracy?
Pawel W. Posted June 5, 2021 Author Report Posted June 5, 2021 5 godzin temu, andyopole napisał: Popytam znajomych. Jakieś szczegóły? Musi być w mieście czy może być okalajacych miejscowościach? Czy to Ty jesteś tym kierowcą, który miał tu przyjechac do pracy? Siema, tak trochę w okalających miejscowościach nie za bardzo ale rozważę każdą ewentualność. Tak to ten sam truck driver tylko byłem nie aktywny na forum. PS: Browar nadal aktualny Jeszcze mnie interesuje wynajęcie przyczepy mieszkalnej tzw, Holenderki z mediami i własnym adresem
andyopole Posted June 5, 2021 Report Posted June 5, 2021 Istotne jest czy będziesz sam czy z rodziną? A także czy planujesz karierę kierowcy, taki wynajmujący, który wpada co dwa tygodnie albo rzadziej i placi bywa czasem atrakcyjny. Pracowało u nas do niedawna małżeństwo Meksykow. Mieszkają w takim właśnie mobile Home. Płacą $500/miesięcznie ale zima za ogrzewanie nawet $250.
Pawel W. Posted June 6, 2021 Author Report Posted June 6, 2021 W dniu 5.06.2021 o 22:26, andyopole napisał: Istotne jest czy będziesz sam czy z rodziną? A także czy planujesz karierę kierowcy, taki wynajmujący, który wpada co dwa tygodnie albo rzadziej i placi bywa czasem atrakcyjny. Pracowało u nas do niedawna małżeństwo Meksykow. Mieszkają w takim właśnie mobile Home. Płacą $500/miesięcznie ale zima za ogrzewanie nawet $250. Przylatuje do USA sam, a co do mojej pracy to do 15 lat pracuję jako truck driver heavy haul i mam zamiar nadal pracować w swoim zawodzie. A z resztą mam podpisany kontrakt na 2 lata z MTC
andyopole Posted June 7, 2021 Report Posted June 7, 2021 OK. Puściłem wici. Zobaczymy czy ktoś się odezwie.
andyopole Posted June 7, 2021 Report Posted June 7, 2021 Już mam pierwszy odzew. Niestety to w Milwaukie. Do Salem ok. 30 mil. W razie jeśli nic nie znajdziesz dobre i to. Dojazd dobry bo większość trasy to I205 i I5. Do niedawna jeździłem tędy do pracy, prawie 10 lat. Tutaj 30 mil to nie jest wcale daleko.
Pawel W. Posted June 10, 2021 Author Report Posted June 10, 2021 W dniu 7.06.2021 o 05:03, andyopole napisał: Już mam pierwszy odzew. Niestety to w Milwaukie. Do Salem ok. 30 mil. W razie jeśli nic nie znajdziesz dobre i to. Dojazd dobry bo większość trasy to I205 i I5. Do niedawna jeździłem tędy do pracy, prawie 10 lat. Tutaj 30 mil to nie jest wcale daleko. Napisz coś więcej o tym Milwaukie i jak możesz to daj namiary na mobile home
andyopole Posted June 10, 2021 Report Posted June 10, 2021 O pokoju w Milwaukie powiem Ci wiecej po poludniu, mam dostac szczegoly. Co do trailerow to osobiscie nie probowalem mieszkac . W sieci znalazlem to: http://woodburn-estates.edan.io/
andyopole Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 7 godzin temu, andyopole napisał: O pokoju w Milwaukie powiem Ci wiecej po poludniu, mam dostac szczegoly. Już wiem. Niestety wieści niepomyslne. Wprawdzie dobre warunki: sypialnia z odrębną łazienką, cena $500/miesiąc, wszystkie media wliczone. Niestety, preferowana jest kobieta.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.