Skocz do zawartości

Nadmanganian potasu

agatenka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
49 minut temu, agatenka napisał:

Dzieki Andy , wczoraj wieczorem zamówiłam , niestety do mnie nic wcześniej niż w sobotę nie pokazywało.  Ale z braku laku dobre i to 

Zapewne termin dostawy zalezy od lokalizacji. Akurat ten product mieli na magazynie gdzies blisko mnie dlatego byla dostawa "next day".

W ubieglym miesiacu AMAZON kupil w mojej miescinie ziemi za $28 milionow. to teraz wszystko bede mial "overnight" albo "two hours delivery".    :)

Ludzie juz sie martwia, ma tam pracowac dwa tysiace ludzi. Musza jakos dojechac do roboty. Zakorkuja nam wies na amen.

Napisano
11 hours ago, andyopole said:

Zapewne termin dostawy zalezy od lokalizacji. Akurat ten product mieli na magazynie gdzies blisko mnie dlatego byla dostawa "next day".

W ubieglym miesiacu AMAZON kupil w mojej miescinie ziemi za $28 milionow. to teraz wszystko bede mial "overnight" albo "two hours delivery".    :)

Ludzie juz sie martwia, ma tam pracowac dwa tysiace ludzi. Musza jakos dojechac do roboty. Zakorkuja nam wies na amen.

Ludzie będą zawsze narzekali. I tak zle i tak niedobrze…

to ze te 2000 osob znalazło zatrudnienie czy dostana wszystko na drugi dzień to nie ważne..   

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...