agatenka Napisano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2021 Ktoś wie gdzie stacjonarnie dostanę nadmanganian potasu w kryształkach czy proszku ( do kąpieli) ? Sprawdzałam walgreens, cvs, walmart etc. bez rezultatu. Jakies pomysły?
andyopole Napisano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2021 A moze tu? Amazon.com : permanganate
agatenka Napisano 25 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2021 Dzieki @andyopole amazon sprawdzam, niestety dostawa zajmie kilka dni a ja potrzebuje na juz Jak nie znajdę lokalnie to nie bede miala wyjscia
andyopole Napisano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2021 29 minut temu, agatenka napisał: Dzieki @andyopole amazon sprawdzam, niestety dostawa zajmie kilka dni a ja potrzebuje na juz Jak nie znajdę lokalnie to nie bede miala wyjscia Na jutro. https://www.amazon.com/Potassium-Permanganate-Reagent-500g-Collection/dp/B07JDCCPXH/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=permanganate&qid=1629931026&sr=8-5
agatenka Napisano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Dzieki Andy , wczoraj wieczorem zamówiłam , niestety do mnie nic wcześniej niż w sobotę nie pokazywało. Ale z braku laku dobre i to
andyopole Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 49 minut temu, agatenka napisał: Dzieki Andy , wczoraj wieczorem zamówiłam , niestety do mnie nic wcześniej niż w sobotę nie pokazywało. Ale z braku laku dobre i to Zapewne termin dostawy zalezy od lokalizacji. Akurat ten product mieli na magazynie gdzies blisko mnie dlatego byla dostawa "next day". W ubieglym miesiacu AMAZON kupil w mojej miescinie ziemi za $28 milionow. to teraz wszystko bede mial "overnight" albo "two hours delivery". Ludzie juz sie martwia, ma tam pracowac dwa tysiace ludzi. Musza jakos dojechac do roboty. Zakorkuja nam wies na amen.
agatenka Napisano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2021 11 hours ago, andyopole said: Zapewne termin dostawy zalezy od lokalizacji. Akurat ten product mieli na magazynie gdzies blisko mnie dlatego byla dostawa "next day". W ubieglym miesiacu AMAZON kupil w mojej miescinie ziemi za $28 milionow. to teraz wszystko bede mial "overnight" albo "two hours delivery". Ludzie juz sie martwia, ma tam pracowac dwa tysiace ludzi. Musza jakos dojechac do roboty. Zakorkuja nam wies na amen. Ludzie będą zawsze narzekali. I tak zle i tak niedobrze… to ze te 2000 osob znalazło zatrudnienie czy dostana wszystko na drugi dzień to nie ważne..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.