agus205 Napisano 17 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 Witajcie ! Mam nadzieje ze mi pomozecie!? Otoz ! Otrzymalam juz wczesniej informacje z KCC ze zakwalikowalam sie i mam czekac na 2 pakiet. Czy moge teraz zrobic sobie badania nie otrzymawszy jeszcze 2 pakietu z KCC.Rozmowa prawdopobobnie w styczniu 2006 (EU200664xx).Dzieki wielki i pozdrawiam
justiki Napisano 17 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 Nie mozesz. Musisz poczekac na drugi pakiet - beda tam informacje o wymaganych badaniach, szczepieniach oraz specjalne formualarze dla lekarza. Drugi pakiet dostajesz srednio na 2-3 tygodnie przed rozmowa. Badania mozesz zrobic tylko w tych placowkach, ktore sa wymienione przez ambasade, to wszystko bedzie opisane w drugim pakiecie. Powodzenia i pozdrawiam, J.
sly6 Napisano 17 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 jesli mozesz to skontaktuj sie z KCC i dowiedz sie czy faktycznie w styczniu bedziesz miec rozmowe,,,
justiki Napisano 17 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 Wedlug najnowszego biuletynu z oficjalnej strony http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bull...letin_2744.html na styczen sa przewidziane numery spraw dla Europy do 6800...
agus205 Napisano 17 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 Dzieki za odpowiedzi! Tak tez myslalam! To czekam!! Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.