Charon Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś Napisano 30 Marca 2022 Witam cześć hej hej Zakupiłem samochód od "kolegi" ze stanów Samochód jak to zwykle bywa z importem ze stanów był uszkodzony oraz przetransportowany na plac domu aukcyjnego (copart) lecz w tym przypadku bez kluczyków Moje pytanie brzmi czy jakaś dobra dusza z TX mogła by się skontaktować z tym Panem i zapytać go o kluczyk? Posiadam dane w postaci: Imie Nazwisko Wiek / Data urodzenia / Dokładny adres zamieszkania Oczywiście wynagrodzę wszystkie trudy Pozdrawiam cieplutko ;)
andyopole Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś Napisano 30 Marca 2022 Jezeli jest to "smart key" to zapewne dawno juz sprzedany. Po prostu napisz do goscia. ...
Charon Napisano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2022 @andyopole Jest to smart key zgadza się ale próba nie strzelba ;P Nie mam numeru tell/E_mail Mam tylko to co wymieniłem + zostawił paszport Kowidowy
Charon Napisano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2022 Też spróbuję ;D Liczyłem również że akurat trafi się na forum jakiś "sąsiad"
andyopole Napisano 30 Marca 2022 Zgłoś Napisano 30 Marca 2022 Jesli Ford to Ci dam namiary na speca (w Polsce) od tych rzeczy.
pelasia Napisano 31 Marca 2022 Zgłoś Napisano 31 Marca 2022 Spróbuj tez goscia wrzucic w google. Kto wie, moze jego numer telefonu wyskoczy.
Charon Napisano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2022 Coś się udało znaleźć na FB, dodałem może kiedyś odpisze i się przekonam czy mogło by to być aż takie proste HaHa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.