Skocz do zawartości

cofniecie i ponowny wjazd

Iwona88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry,

Nie wiem czy to odpowiednia grupa , ale może uda mi się zdobyć tutaj jakieś rady co zrobić w tej sytuacji…

Miesiac temu chciałam wyjechać do narzeczonego do USA( jest Amerykaninem , poznaliśmy się online) nigdy się nie widzieliśmy, wiec stwierdziliśmy ze wniosek o wizę narzeczeńska nie wchodzi w grę , dlatego próbowałam wjechać na etsa, na granicy wzięto mnie na przesłuchanie i przyznałam się , ze w przeszłości przez krótki czas uprawiałam prostytucje i prowadziłam własny „biznes” zostałam cofnięta  do polski, podpisałam papiery, ze zgadzam się na opuszczenie USA pod tym właśnie protokołem. Pobrano tez odciski palców. Wiem, ze nie powinnam się przyznawać , ale grozili mi więzieniem i po prostu się wystraszyłam. Powiedzieli mi , ze nie mogę więcej wjechać na etsa i muszę starać się o wizę narzeczeńska. Czy w takiej sytuacji dostanie wizy jest w ogóle możliwe? Myśle żeby zajął się tym odpowiedni prawnik, ale slyszlam ze pod tym protokołem dostanie wizy jest raczej niemożliwe. Czy to oznacza , ze mam zakaz wjazdu na teren USA? Czy jest jakakolwiek szansa na dostanie wizyty K1? 

Dziękuje 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...