Kamiloss Napisano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 De facto mam polskie obywatelstwo a francuskiego nie posiadam. Teraz tylko czekać do maja? Czy muszę zadzwonić i umówić rozmowę z konsulatem?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 27 minutes ago, Kamiloss said: De facto mam polskie obywatelstwo a francuskiego nie posiadam. Teraz tylko czekać do maja? Czy muszę zadzwonić i umówić rozmowę z konsulatem?!? W jakiej sprawie chcesz tę rozmowę umówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 49 minutes ago, Kamiloss said: To kiedy mógłbym się spodziewać rozmowy z konsulatem? OMG - to jest loteria. Masz około 1% szans na wylosowanie. Czyli na 99% Ciebie nie wylosują. Nie wiem jak dobry byłeś dobry z matematyki ale 99% to bardzo dużo. Rozmowa będzie pomiędzy październikiem 2023 a wrześniem 2024. Ale w 99% na nią nie pójdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 52 minutes ago, Kamiloss said: Będzie 50/50 że będę wybrany na rozmowę? Będzie 1/99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 10 minutes ago, mcpear said: Będzie 1/99 Mam kolege ktory "twierdzi" ze loteria zawsze jest 50/50 -- "albo wygram... albo nie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Nic nie musiałem płacić? Czytałem, że za udział w loterii jakoś trzeba płacić. Gdyby był ten 1 proc to jakby to wyglądało, byłbym powiadomiony listowo czy musiałbym sprawdać status? Spróbować raz trzeba! A nóż się uda, jeśli nie to pie.... i poszukam innego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Jak cię wylosują to na stronie z wynikami loterii w maju będziesz mógł sprawdzić swoje szczęście. Za udział w loterii nie płacisz. Za wizę (o ile wygrasz) już musisz zapłacić. Masz rację spróbować trzeba. Wielu czyni to więcej niż raz. Dobrze że masz "plan B" (w sensie "pie...nie" i poszukanie innego kraju) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Dzięki. Problem został rozwiązany. Do zamknięcia. edit: Nie zamykamy takich watkow. Zostawiamy dla potomnosci. edytowal: andyopole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 łatwiejszym i szybszym sposobem jest sponsorowanie przez pracodawcę tę loterię ciężko wylosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2022 1 hour ago, mati.cfc said: łatwiejszym i szybszym sposobem jest sponsorowanie przez pracodawcę tę loterię ciężko wylosować Bzdura. Nie tylko nie jest to latwiejszy sposob, ale tez wiza pracownicza nie jest wiza imigracyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.