Marcin93 Napisano 27 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2022 Dzień dobry wszystkim, Mam dosyć nietypową sprawę, mianowicie zależy mi na prenumeracie "Dziennika Związkowego", ale z wysyłką do Polski. Już jakiś czas temu kontaktowałem się z redakcją, gdzie napisano mi, że nie wysyłają gazety do Polski, a poza tym byłoby to bardzo drogie bo jedna wysyłka kosztowałaby ok. 40$. Chodzi mi o włożenie gazet z całego tygodnia do koperty i regularne wysyłanie ich do Polski zwykłą pocztą, szczerze mówiąc, nie wydaje mi się, żeby tyle to kosztowało. Pomyślałem, że może jest w Chicago albo okolicach jakiś polski sklep z prasą, który mógłby zrealizować takie moje zamówienie. Jeśli mają Państwo informację na temat takich firm, bardzo proszę o jakieś dane, mogą Państwo też napisać, ile kosztowałaby taka wysyłka zwykłą pocztą. Za wszystkie wskazówki bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkich, Marcin Cytuj
andyopole Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2022 Nie mają wydania elektronicznego? Cytuj
Kleofas11 Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Marcin93 napisał: zależy mi na prenumeracie "Dziennika Związkowego", ale z wysyłką do Polski. Już jakiś czas temu kontaktowałem się z redakcją, gdzie napisano mi, że nie wysyłają gazety do Polski, a poza tym byłoby to bardzo drogie bo jedna wysyłka kosztowałaby ok. 40$. Za 39 USD kupisz całoroczną prenumeratę elektronicznej wersji tej gazety. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Kleofas11 Cytuj
Marcin93 Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2022 Panowie, doskonale o tym wiem, ale mnie chodzi konkretnie o wydanie papierowe. Cytuj
KrysiaK Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Moze jakas polska ksiegarnia sprzedaje gazety https://thepolishbookstore.com http://www.quovadisbooks.net Edytowane 28 Grudnia 2022 przez KrysiaK Cytuj
andyopole Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2022 Pocztą, PRIORITY kosztuje ok. $40 I idzie 2÷4 tygodnie. I nie jestem pewny czy tygodniowy komplet wejdzie w taka kopertę. Zwykła poczta pewnie taniej ale znacznie dłużej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi