Lenulek Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2023 Cześć, to będzie moja 3 podróż do stanów. Podczas pierwszego pobytu byłam studentk (i zgodnie z tym wypełniłam ESTE), nie byłam nigdzie zatrudniona. Po powrocie znalazłam prace, kompletnie się nad tym nie zastanawiałam i nie zmieniałam Esty. Zastanawiam się czy powinnam aplikować o nową z wszelkimi informacjami o mojej pracy, czy zostawić tę starą, gdzie jestem "tylko" studentką. Z góry dziękuję za odpowiedz :) Cytuj
margherita_s Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2023 Nie musisz aplikować o nowa. ESTA jest ważna 2 lata, wiele się podczas tego czasu może zmienić, to normalne. Cytuj
Lenulek Napisano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2023 A czy zmieniać adres, w którym będę przebywać? Cytuj
andyopole Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2023 1 minutę temu, Lenulek napisał: A czy zmieniać adres, w którym będę przebywać? Podczas bookowania na samolot będziesz musiała podać adres pobytu, wtedy to zrobisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi