Gość Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 nie prawda Citi Handlowy w PL jest za darmo wiem bo mam u nich konto a w USA też pewnie jest jakieś darmowe konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) 16 hours ago, mati.cfc said: nie prawda Citi Handlowy w PL jest za darmo wiem bo mam u nich konto a w USA też pewnie jest jakieś darmowe konto Ewidentnie nie masz pojęcia o czym piszesz. Opłaty za konto czekowe: ACCOUNT MONTHLY SERVICE FEE Citigold® N/A Citi Priority $30 The Citibank® Account $25 Basic Banking $12 Access Account $10 Opłaty za konto oszczędnościowe: ACCOUNT MONTHLY SERVICE FEE Citigold® N/A Citi Priority $30 for savings and linked checking account The Citibank® Account $25 Basic Banking $4.50 for savings account only $12 for savings and linked checking account Access Account $4.50 for savings account only $10 for savings and linked checking account Edytowane 26 Lutego 2023 przez RobertNYc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 On 2/25/2023 at 12:34 PM, RobertNYc said: By uniknąć opłat muszę utrzymywać balans konta minimum $30k. Z tego co pamietam, w Citi Handlowym w PL również było podobnie. to ty nie masz pojęcia o czym piszesz bo Citi w Polsce jest darmowe bo jak pisałem posiadam tam konto i jest darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 19 hours ago, mati.cfc said: to ty nie masz pojęcia o czym piszesz bo Citi w Polsce jest darmowe bo jak pisałem posiadam tam konto i jest darmowe Moje wspomnienia z Citi Handlowego są sprzed kilkunastu lat. Wtedy musiałem utrzymać odpowiedni stan konta by nie ponosić opłat bankowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi