rehoboth Napisano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2005 Skoro temat galerii... to zapraszam także i tu: usa.mornel.com Co się tyczy planu... to już gorzej - były plany stworzenia czegoś na zasadzie co warto robić a czego unikać, tips&tricks ale jak to bywa - doba ma tylko 24h i nie ma na to rady Pozdrowienia Paweł
karla Napisano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2005 bardzo ciekwa galeria i blog , przeczytalam wszystko )) jestem ciekawa na jakiej zasadzie jestescie w USA?? tzn jaka wiza i co robicie ??)
rehoboth Napisano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2005 jestem ciekawa na jakiej zasadzie jestescie w USA?? tzn jaka wiza i co robicie ??) jestesmy na internshipie, ktory konczy sie juz za miesiac. pracuje jako IT engineer w firmie komputerowej. pzdr
Jarek1122 Napisano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2005 Ładne fotki. A tak przy okazji jak Ci sie udalo załatwic wyjazd i pracować w IT ?
rehoboth Napisano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2005 jak Ci sie udalo załatwic wyjazd i pracować w IT ? to dosc dluga i zawila historia. ogolnie nie mialem tej pracy jako docelowe miejsce odbywania praktyk, zmienilem je dopiero bedac na miejscu.
Groh Napisano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2006 No to tez zaproponuje galerie z wyjazdu W&T 2005 www.goroh.republika.pl Groh
gall_eon Napisano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2006 Aga_wrr naprawde super!!! az mi sie lezka w oku kreci na samo wspomnienie o tych wakacjach... mh..moze i ja sobie jakas galerie skrece...we well see:)
agatenka Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Bukaj: "Agatenka .. juz ja oczywiscie Znam ... Bardzo Fajne Fotki i w ogole to Fajne Wyprawy... szkoda ze nie dodaliscie zadnego Sprawozdania z tych wypraw.." Niestety nie posiadam żadnego sprawozdania ponieważ nie mielismy żadnego planu tych tras, codziennie rano przed wyjazdem otwieralismy mapę i odwiedzaliśmy najciekawsze naszym zdaniem miejsca. Wtorek: "Pewnie że sie podoba, szczególnie ta blondynka" Dziękuje bardzo :wink: Pozdrawia wszystkich Agata
Art Napisano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2006 http://rudart.ovh.org/gallery_usa/index.html Nikon D70 + kitowe szkla sigmy + polar pozdrawiam i zapraszam.. Art
aga_wrr Napisano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2006 Art: http://rudart.ovh.org/gallery_usa/imagepag...ges/image6.html to mi sie bardzo bardzo podoba. Jakie te szkla? Gall_eon: Przeciez masz! pokazuj! Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.