Skocz do zawartości

DV-2024 Wylosowany / Nie wylosowany  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2024 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 hour ago, SuperTraveller said:

Niewylosowany kolejny raz, biorę udział odkąd Polska wróciła do loterii wizowej, więc chyba od DV2012 lub DV2013. Jeżeli ktoś sięga na tyle daleko pamięcią to proszę o doprecyzowanie kiedy odzyskaliśmy możliwość uczestniczenia w DV Lottery :)

Pierwsza "nowozytnia" loteria bylo  DV2013. Zgloszenia wysylalo sie w pazdzierniku 2011, a wyniki sprawdzalo w maju 2012 i pozniej w pazdzierniku bylo jeszcze dolosowanie... A ile przy tym bylo emocji - dawnych wspomnien czar, pozniej wszystko stalo sie rutyna.

• Upvote 1

Napisano (edytowane)

Ja nie wiem o ci chodzi ale kopiuje dane z potwierdzeń zgłoszenia i zarówno niej wniosek jak j mojej żony dostaje błąd ze podane dane są nieprawidłowe…

edit: uprzedzam że sprawdzałem również 0 i O ale tak jak mówię, kopiuje to bezpośrednio z zapisanej strony. Jak wpisałem dane w forgot confirmation number to tez niestety mam info ze not found….

Edytowane przez kislawa
Napisano

Wylosowany :) próbowaliśmy z żoną od 2016r. Nr 15xxx .

Gratulacje dla tych, którzy zostali wylosowani a za tych co jeszcze czekają na swoją szansę trzymamy kciuki. Powodzenia!

• Like 3
  • Upvote 2
Napisano

Mam takie pytanie do osób ktore od dluzszego czasu biorą udział w loterii, po tylu latach gdyby Was wylosowali to rzucilibyście wszystko i wyjechali czy to raczej bardziej z nawyku branie udziału?

Nie mysleliscie o innym sposobie na wyjazd?