zvpuny Napisano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca @Xarthisius dziekuje za info, tez nie dostalem 2nl, czyli najwyrazniej nie dojechali do 29k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 25 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca (edytowane) 3 minuty temu, zvpuny napisał: @Xarthisius dziekuje za info, tez nie dostalem 2nl, czyli najwyrazniej nie dojechali do 29k No ja mam 28k sam początek, także też nie dojechali Edytowane 25 Lipca przez mrfotoviolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 11 godzin temu, zvpuny napisał: @Xarthisius dziekuje za info, tez nie dostalem 2nl, czyli najwyrazniej nie dojechali do 29k @zvpuny Ponoć nie dojechali wyżej niż 2024EU27395 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 4 hours ago, mrfotoviolin said: @zvpuny Ponoć nie dojechali wyżej niż 2024EU27395 Juz moge to potwierdzic na 100% i dodac, ze wyslali 120 zaproszen (115 EU I 5 AS). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca Myślicie że jest jeszcze szansa że w sierpniu wyślą zaproszenia? Czy raczej była to ostatnia runda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvpuny Napisano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca W sierpniu nie, ale jakas druga runda 2nl na poczatku lipca nie jest nie mozliwa, choc wydaje mi sie ze szanse na to sa raczej niewielkie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 46 minutes ago, zvpuny said: W sierpniu nie, ale jakas druga runda 2nl na poczatku lipca nie jest nie mozliwa, choc wydaje mi sie ze szanse na to sa raczej niewielkie ... Dzisiaj mamy 26 lipca. Początek lipca już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvpuny Napisano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca (edytowane) Hehe, no tak, coś mi się przesunęło... tak czy siak myślę że szanse na kolejną (druga) rundę zaproszeń są minimalne Edytowane 26 Lipca przez zvpuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca No to miło było… Kurde tak mało brakło.. aż wierzyć mi się w to nie chce że się nie udało z tym moim numerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronni37 Napisano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia W dniu 27.07.2024 o 07:03, mrfotoviolin napisał: No to miło było… Kurde tak mało brakło.. aż wierzyć mi się w to nie chce że się nie udało z tym moim numerem Szczerze współczuję, chyba bym się pochlastał… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi