jen Napisano 14 Marca 2023 Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 Witam Bylam w USA na wizie F1 -oczywiscie przesiedziana.niestety pracowałam tez na SSN -brak znajomości prawa. ,niedoinformowanie.Wróciłam do Pl w 2009.Wstanacj mam 3rodzenstwa i nardzo chca abym przyjechala z dziecmi na wakacje.I tu pytanie czy nam jakakolwiek szanse na wjazd?W 2017 zrezygnowałam z GC bo mam tu ułożone życie i dobrze mi sie powodzi.Dzieki za jakiekolwiek sugestie i rady. Cytuj
Roelka v.2 Napisano 14 Marca 2023 Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 Teoretycznie nawet jak mialas 10 letniego bana to powinien sie skonczyc do 2019. Ale realistycznie nikt ci nie powie czy wize turystyczna dostaniesz czy nie. Nasze spekulacje tutaj nic nie pomoga. Sprobuj, w najgorszym przypadku stracisz tylko kase. 1 Cytuj
jen Napisano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 Tak zdaję sobie z tego sprawe ale słyszałam o waiverze nieimigracyjnym i zastanawiam sie czy ktos na forum sie z tym spotkał.Nie chodzi o pieniądze tylko p fakt ze nawet jak w konsulacie przyznaczony mi wizę to wiadomo co moze byc na granicy i tego chcialabym uniknąć.Jeśli ktoś zna prawnika zajmującego sie takim sprawami to prosze o kontakt Cytuj
Roelka v.2 Napisano 14 Marca 2023 Zgłoś Napisano 14 Marca 2023 Generalnie Waivery do wiz turystycznych to strata czasu. Prawnik tez ci nie pomoze. W czym mialby pomoc? Co najwyzej wydasz kase na prawnika zeby za ciebie wypelnil wniosek o wize, ale zupelnie nie zmieni to twoje sytuacji ani w ambasadzie ani na granicy. Cytuj
jen Napisano 7 Maja 2023 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2023 Czy jest ktos nagotuj kto dostał wizę i wjechał do USA po nielegalnym pobycie? Od wyjazdu z USA minęło 15 lat bdb sytuacja finansowa i odrzucenie zielonej karty 3 lata temu.W Stanach mam 2 siostry i brata bardzo chca żebyśmy przyjechali na wakacje ale noe wiem czy jest sens starać sie o vise Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Maja 2023 Zgłoś Napisano 7 Maja 2023 8 minutes ago, jen said: Czy jest ktos nagotuj kto dostał wizę i wjechał do USA po nielegalnym pobycie? Od wyjazdu z USA minęło 15 lat bdb sytuacja finansowa i odrzucenie zielonej karty 3 lata temu.W Stanach mam 2 siostry i brata bardzo chca żebyśmy przyjechali na wakacje ale noe wiem czy jest sens starać sie o vise Pytalas sie dokladnie o to samo tu. Nie tworz nie potrzebnie nowych watkow. Nic sie od marca nie zmienilo Cytuj
mcpear Napisano 7 Maja 2023 Zgłoś Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Edit - nie wyszukałem "historii w innych wątkach" - po przenisieniu do innego wątku mój post jest bez sensu Edytowane 7 Maja 2023 przez mcpear Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi