Jump to content

Wiza po nielegalnym pobycie

Recommended Posts

Witam

Bylam w USA na wizie F1 -oczywiscie przesiedziana.niestety pracowałam tez na SSN -brak znajomości prawa. ,niedoinformowanie.Wróciłam do Pl w 2009.Wstanacj mam 3rodzenstwa i nardzo chca abym przyjechala z dziecmi na wakacje.I tu pytanie czy nam jakakolwiek szanse na wjazd?W 2017 zrezygnowałam z GC bo mam tu ułożone życie i dobrze mi sie powodzi.Dzieki za jakiekolwiek sugestie i rady.

Tak zdaję sobie z tego sprawe ale słyszałam o waiverze nieimigracyjnym i zastanawiam sie czy ktos na forum sie z tym spotkał.Nie chodzi o pieniądze tylko p fakt ze nawet jak w konsulacie przyznaczony mi wizę to wiadomo co moze byc na granicy i tego chcialabym uniknąć.Jeśli ktoś zna prawnika zajmującego sie takim sprawami to prosze o kontakt

• 1 month later...

Czy jest ktos nagotuj kto dostał wizę i wjechał do USA po nielegalnym pobycie? Od wyjazdu z USA minęło 15 lat bdb sytuacja finansowa i odrzucenie zielonej karty 3 lata temu.W Stanach mam 2 siostry i brata bardzo chca żebyśmy przyjechali na wakacje ale noe wiem czy jest sens starać sie o vise

8 minutes ago, jen said:

Czy jest ktos nagotuj kto dostał wizę i wjechał do USA po nielegalnym pobycie? Od wyjazdu z USA minęło 15 lat bdb sytuacja finansowa i odrzucenie zielonej karty 3 lata temu.W Stanach mam 2 siostry i brata bardzo chca żebyśmy przyjechali na wakacje ale noe wiem czy jest sens starać sie o vise

Pytalas sie dokladnie o to samo tu. Nie tworz nie potrzebnie nowych watkow. Nic sie od marca nie zmienilo