Lukasek Napisano 17 Maja 2023 Zgłoś Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) Witam, Szukam osoby która odbierze paletę towaru - elektroniki, kupionego przezemnie. Oraz przechowa go do sprzedarzy. Temat bardzo pilny. Proszę o kontakt. WhatsApp ... Edytowane 19 Maja 2023 przez Xarthisius usuniecie danych kontaktowych
andyopole Napisano 18 Maja 2023 Zgłoś Napisano 18 Maja 2023 Chyba za udział w zyskach. Nie mamy tu chyba nikogo z Texasu.
Roelka v.2 Napisano 18 Maja 2023 Zgłoś Napisano 18 Maja 2023 I jakie zaufanie do obcych ze nie zatrzymaja tych rzeczy dla ciebie. Albo z drugiej strony, jakie zaufanie do goscia z internetu ktory rownie dobrze moze przemycac narkotyki w tej "elektronice". Lol 2
Lukasek Napisano 19 Maja 2023 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2023 (edytowane) Witam, To nie są narkotyki. Paleta zawiera 4 szt komputerów typu koparka kryptowalut. Co do zaufania - muszę komuś zaufać na miejscu bo ja jestem w Polsce. Proszę ciebie o pomoc w odebraniu paczki - jeżeli jej nie odbiorę to ją strace. Proszę o kontakt na mój meil ... Szczegoly omówimy meilowo. Proszę o pomoc w odbiorze. Edytowane 19 Maja 2023 przez Xarthisius usuniecie danych kontaktowych
Xarthisius Napisano 19 Maja 2023 Zgłoś Napisano 19 Maja 2023 To forum to nie jest tablica ogloszen, a w szczegolnosci takich. Szukaj jeleni gdzies indziej
Rekomendowane odpowiedzi