Lukasek Posted May 17 Report Share Posted May 17 (edited) Witam, Szukam osoby która odbierze paletę towaru - elektroniki, kupionego przezemnie. Oraz przechowa go do sprzedarzy. Temat bardzo pilny. Proszę o kontakt. WhatsApp ... Edited May 19 by Xarthisius usuniecie danych kontaktowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted May 18 Report Share Posted May 18 Chyba za udział w zyskach. Nie mamy tu chyba nikogo z Texasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roelka v.2 Posted May 18 Report Share Posted May 18 I jakie zaufanie do obcych ze nie zatrzymaja tych rzeczy dla ciebie. Albo z drugiej strony, jakie zaufanie do goscia z internetu ktory rownie dobrze moze przemycac narkotyki w tej "elektronice". Lol 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasek Posted May 19 Author Report Share Posted May 19 (edited) Witam, To nie są narkotyki. Paleta zawiera 4 szt komputerów typu koparka kryptowalut. Co do zaufania - muszę komuś zaufać na miejscu bo ja jestem w Polsce. Proszę ciebie o pomoc w odebraniu paczki - jeżeli jej nie odbiorę to ją strace. Proszę o kontakt na mój meil ... Szczegoly omówimy meilowo. Proszę o pomoc w odbiorze. Edited May 19 by Xarthisius usuniecie danych kontaktowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted May 19 Report Share Posted May 19 To forum to nie jest tablica ogloszen, a w szczegolnosci takich. Szukaj jeleni gdzies indziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts