lukapie025 Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 (edited) Dzień dobry wszystkim, czy ktoś tutaj z obecnych korzystał z agencji <spam>? A dokladniej mówiąc o ofercie ... Pozdrawiam Edited June 23, 2023 by Xarthisius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roelka v.2 Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 Nie wiem nic na temat agencji ale generalnie jesli to jest prawdziwe a nie jakis przekret, to traktowalabym to jako przygode a nie szanse na zarobek. $14 na godzine w Chicago plus $150 na tydzien oplaty za lozko w mieszkaniu z innymi ludzmi, to glodowa stawka wedlug mnie. Dodatkowo musisz zaplacic 500 zl za umowe z agencja, potem w przypadku gdy nie dostaniesz wizy to zapewne ta kasa przepada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xarthisius Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 (edited) @lukapie025 on the off chance, ze nie jestes botem zdejme ograniczanie tymczasowo. Na przyszlosc, nie linkuj do losowych szemranych stron (jest to traktowane jako reklama). Szczegolnie w swoim pierwszym poscie na forum. Firma o ktora pytales, sklada sie z landing page, ktory mozna napisac w 5 minut i formularza na google'u. Strach sie bac tam wchodzic. Edited June 23, 2023 by Xarthisius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukapie025 Posted June 23, 2023 Author Report Share Posted June 23, 2023 32 minutes ago, Roelka v.2 said: Nie wiem nic na temat agencji ale generalnie jesli to jest prawdziwe a nie jakis przekret, to traktowalabym to jako przygode a nie szanse na zarobek. $14 na godzine w Chicago plus $150 na tydzien oplaty za lozko w mieszkaniu z innymi ludzmi, to glodowa stawka wedlug mnie. Dodatkowo musisz zaplacic 500 zl za umowe z agencja, potem w przypadku gdy nie dostaniesz wizy to zapewne ta kasa przepada. A zna Pani sprawdzone agencje pracy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted June 23, 2023 Report Share Posted June 23, 2023 5 godzin temu, lukapie025 napisał: A zna Pani sprawdzone agencje pracy? U mnie jest mnostwo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts