Jump to content

Recommended Posts

Nie wiem nic na temat agencji ale generalnie jesli to jest prawdziwe a nie jakis przekret, to traktowalabym to jako przygode a nie szanse na zarobek.

$14 na godzine w Chicago plus $150 na tydzien oplaty za lozko w mieszkaniu z innymi ludzmi, to glodowa stawka wedlug mnie. Dodatkowo musisz zaplacic 500 zl za umowe z agencja, potem w przypadku gdy nie dostaniesz wizy to zapewne ta kasa przepada.

@lukapie025 on the off chance, ze nie jestes botem zdejme ograniczanie tymczasowo. Na przyszlosc, nie linkuj do losowych szemranych stron (jest to traktowane jako reklama). Szczegolnie w swoim pierwszym poscie na forum.

Firma o ktora pytales, sklada sie z landing page, ktory mozna napisac w 5 minut i formularza na google'u. Strach sie bac tam wchodzic.

Edited by Xarthisius

32 minutes ago, Roelka v.2 said:

Nie wiem nic na temat agencji ale generalnie jesli to jest prawdziwe a nie jakis przekret, to traktowalabym to jako przygode a nie szanse na zarobek.

$14 na godzine w Chicago plus $150 na tydzien oplaty za lozko w mieszkaniu z innymi ludzmi, to glodowa stawka wedlug mnie. Dodatkowo musisz zaplacic 500 zl za umowe z agencja, potem w przypadku gdy nie dostaniesz wizy to zapewne ta kasa przepada.

A zna Pani sprawdzone agencje pracy?