lukapie025 Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Dzień dobry wszystkim, czy ktoś tutaj z obecnych korzystał z agencji <spam>? A dokladniej mówiąc o ofercie ... Pozdrawiam Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Xarthisius Cytuj
Roelka v.2 Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2023 Nie wiem nic na temat agencji ale generalnie jesli to jest prawdziwe a nie jakis przekret, to traktowalabym to jako przygode a nie szanse na zarobek. $14 na godzine w Chicago plus $150 na tydzien oplaty za lozko w mieszkaniu z innymi ludzmi, to glodowa stawka wedlug mnie. Dodatkowo musisz zaplacic 500 zl za umowe z agencja, potem w przypadku gdy nie dostaniesz wizy to zapewne ta kasa przepada. Cytuj
Xarthisius Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2023 (edytowane) @lukapie025 on the off chance, ze nie jestes botem zdejme ograniczanie tymczasowo. Na przyszlosc, nie linkuj do losowych szemranych stron (jest to traktowane jako reklama). Szczegolnie w swoim pierwszym poscie na forum. Firma o ktora pytales, sklada sie z landing page, ktory mozna napisac w 5 minut i formularza na google'u. Strach sie bac tam wchodzic. Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Xarthisius Cytuj
lukapie025 Napisano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2023 32 minutes ago, Roelka v.2 said: Nie wiem nic na temat agencji ale generalnie jesli to jest prawdziwe a nie jakis przekret, to traktowalabym to jako przygode a nie szanse na zarobek. $14 na godzine w Chicago plus $150 na tydzien oplaty za lozko w mieszkaniu z innymi ludzmi, to glodowa stawka wedlug mnie. Dodatkowo musisz zaplacic 500 zl za umowe z agencja, potem w przypadku gdy nie dostaniesz wizy to zapewne ta kasa przepada. A zna Pani sprawdzone agencje pracy? Cytuj
andyopole Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2023 5 godzin temu, lukapie025 napisał: A zna Pani sprawdzone agencje pracy? U mnie jest mnostwo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi