szef-skiper Posted July 25 Report Share Posted July 25 witam czy ktoś ma doświadczenie w wjeździe do USA na esta drugi raz w tym samym roku chodzi o to ze przebywałem w stanach 89 dni wróciłem zgodnie z planem nie przesiedzialem vizy ale teraz chciałbym wjechać ponownie na ok 3 tyg z rodzina jaka jest szansa ze mnie zwrócą nadmienię ze za 1 razem jechałem z siostrzeńcem emigrejszyn trzymało nas 7 godzin ja dostałem pozwolenie na 89dni (tyle co chciałem) młody na 28 dni 0) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted July 25 Report Share Posted July 25 Szansa jest zawsze, w tym przypadku raczej dosc wysoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roelka v.2 Posted July 25 Report Share Posted July 25 A jak dawno wrociles z US? Generalnie jak juz raz trzymano cie tak dlugo na secondary to szanse na ponowne zatrzymanie i powrot do kraju masz wieksze niz przecietny obywatel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts