Xarthisius Napisano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2023 8 minutes ago, xyz_1 said: @Xarthisius A czy w takim przypadku jak mamy tak dużo wylosowanych osób w tym roku i mamy numery sięgające EU69xxx to numer 25xxx ma spore szanse na powodzenie? Pytałem o to kilka miesięcy temu ale teraz mamy więcej informacji. Jezeli wszystko bedzie szlo sensownie, i rozklad case'ow nie jest z kosmosu, to 25xxx to calkiem porzadny numer. Zapytaj ponownie po 1 stycznia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian190 Napisano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Witam, mam dość nietypowe pytanie związane ze zdjęciami do wizy. Moje pytanie brzmi następująco, będziemy składać dwa wnioski tzn. Ja i żona czy możemy wykorzystać we wnioskach te same zdjęcia czy musimy mieć dwa komplety zdjęć ? Z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 6 minut temu, Sebastian190 napisał: Witam, mam dość nietypowe pytanie związane ze zdjęciami do wizy. Moje pytanie brzmi następująco, będziemy składać dwa wnioski tzn. Ja i żona czy możemy wykorzystać we wnioskach te same zdjęcia czy musimy mieć dwa komplety zdjęć ? Z góry dziękuje za odpowiedz Mogą być te same zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaz Napisano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 Ja w tym roku na ostatnią chwilę wypełnię formularz. Co więcej, samemu zrobię sobie też zdjęcie i w związku z tym mam pytanie. Czy można zdjęcie do loterii retuszować? Wiecie chodzi mi o jakieś krosty, przebarwienia, które można by usunąć . Bo czytałem, że tła przerabiać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz_1 Napisano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 Godzinę temu, kubaz napisał: Ja w tym roku na ostatnią chwilę wypełnię formularz. Co więcej, samemu zrobię sobie też zdjęcie i w związku z tym mam pytanie. Czy można zdjęcie do loterii retuszować? Wiecie chodzi mi o jakieś krosty, przebarwienia, które można by usunąć . Bo czytałem, że tła przerabiać nie można. Osobiście polecam wybrać się jednak do fotografa który zrobi Ci zdjęcie za 30/40zł. Szkoda by było odpaść za zdjęcie, ale to jak tam uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 4 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 2 hours ago, kubaz said: Ja w tym roku na ostatnią chwilę wypełnię formularz. Co więcej, samemu zrobię sobie też zdjęcie i w związku z tym mam pytanie. Czy można zdjęcie do loterii retuszować? Wiecie chodzi mi o jakieś krosty, przebarwienia, które można by usunąć . Bo czytałem, że tła przerabiać nie można. Nie radzilbym. To nie jest beauty pageant... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 2 hours ago, Xarthisius said: To nie jest beauty pageant... Ostatnie zdjęcie wizowe na którym się uśmiecham do aparatu zrobiłem sobie w 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acidpeterka Napisano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 Cześć wszystkim, Mam pytanie w sprawie loterii DV 2025, pewnie już się ten temat wcześniej pojawiał, ale nie mogę nic znaleźć, dlatego proszę i pomoc. Jestem w związku nieformalny i mam dzieci, wniosek już wypełniłem oraz dodałem zdjęcia dzieci do wniosku. I moje pytanie czy partnerka o innym nazwisku, z którą mam wspólnie dzieci mam we wniosku zaznaczyć, że też mam dzieci i dodać również te same zdjęcia do wniosku ? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 5 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 1 hour ago, Acidpeterka said: Jestem w związku nieformalny i mam dzieci, wniosek już wypełniłem oraz dodałem zdjęcia dzieci do wniosku. I moje pytanie czy partnerka o innym nazwisku, z którą mam wspólnie dzieci mam we wniosku zaznaczyć, że też mam dzieci i dodać również te same zdjęcia do wniosku ? Jezeli to sa Twoje biologiczne dzieci i jestes wpisany na akcie urodzenia jako Ojciec, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acidpeterka Napisano 5 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Cytat Jezeli to sa Twoje biologiczne dzieci i jestes wpisany na akcie urodzenia jako Ojciec, to tak. Dziękuje Ci za opowiedzieć, Chyba niejasno to napisałem, przepraszam. Czy partnerka ma dodać te same zdjęcia dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi