bolo Napisano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2005 pewnie zaraz zostanę zrugany, ale szukałem na forum tej informacji i nie znalazłem jej więc zdecydowałem się zamieścić swoje pytanie, a mianowicie: w jakim języku odbywa się rozmowa z konsulem o wizę turystyczną?? p.s. może warto zrobic jakiś przewodnik dla chcących otrzymać wize turystyczną?? moje pytanie kieruje do doświadczonych wyjeżdżaczy do stanów
sly6 Napisano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2005 rozmowy odbywaja sie w Jezyku Polskim ,czasami moga byc po Angielsku
bolo Napisano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2005 a od czego zależy w jakim języku odbywa się rozmowa??
sly6 Napisano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2005 wiele ludzi zaczyna rozmowe po Angielsku .... mozesz spokojnie rozmawiac po Polsku
bolo Napisano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2005 dzięki za pomoc, ktoś ma jakies rady dotyczące turystycznej??
Chomik Napisano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2005 ktoś ma jakies rady dotyczące turystycznej?? Poczytac Forum, uzyc wyszukiwarki, znajdziesz wiele pomocnych rad i opisow wizyt w Ambasadzie.
Jarek1122 Napisano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2005 pewnie zaraz zostanę zrugany, ale szukałem na forum tej informacji i nie znalazłem jej więc zdecydowałem się zamieścić swoje pytanie, a mianowicie: w jakim języku odbywa się rozmowa z konsulem o wizę turystyczną??p.s. może warto zrobic jakiś przewodnik dla chcących otrzymać wize turystyczną?? moje pytanie kieruje do doświadczonych wyjeżdżaczy do stanów Spokojnie po polsku możesz mówić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.