bolo Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 pewnie zaraz zostanę zrugany, ale szukałem na forum tej informacji i nie znalazłem jej więc zdecydowałem się zamieścić swoje pytanie, a mianowicie: w jakim języku odbywa się rozmowa z konsulem o wizę turystyczną?? p.s. może warto zrobic jakiś przewodnik dla chcących otrzymać wize turystyczną?? moje pytanie kieruje do doświadczonych wyjeżdżaczy do stanów Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 rozmowy odbywaja sie w Jezyku Polskim ,czasami moga byc po Angielsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 a od czego zależy w jakim języku odbywa się rozmowa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 wiele ludzi zaczyna rozmowe po Angielsku .... mozesz spokojnie rozmawiac po Polsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 dzięki za pomoc, ktoś ma jakies rady dotyczące turystycznej?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 ktoś ma jakies rady dotyczące turystycznej?? Poczytac Forum, uzyc wyszukiwarki, znajdziesz wiele pomocnych rad i opisow wizyt w Ambasadzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 pewnie zaraz zostanę zrugany, ale szukałem na forum tej informacji i nie znalazłem jej więc zdecydowałem się zamieścić swoje pytanie, a mianowicie: w jakim języku odbywa się rozmowa z konsulem o wizę turystyczną??p.s. może warto zrobic jakiś przewodnik dla chcących otrzymać wize turystyczną?? moje pytanie kieruje do doświadczonych wyjeżdżaczy do stanów Spokojnie po polsku możesz mówić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.