andyopole Napisano 13 Lutego Zgłoś Napisano 13 Lutego 3 minuty temu, mola napisał: No i widzisz. Dzięki IRS masz $3400. A jakby nie IRS - to nie miałbyś $3400. Innymi słowy - zyskałeś $6800 Sie Pani Szanowana "zamerykanizowala"! Mowisz jak w tutejszych reklamach: "im wiecej u nas kupujesz tym wiecej oszczedzasz". Cytuj
micham Napisano 13 Lutego Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego Jeszcze jedno pytanie do Was, Turbo Tax, upiera się ,że musze wypełnić 8938 form, ale mam na polskim koncie mniej niż 10 k USD. Czy wy tez wypełniacie taki form ? Dziękuje za wcześniejsze odp. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego On 2/13/2024 at 4:37 PM, micham said: Jeszcze jedno pytanie do Was, Turbo Tax, upiera się ,że musze wypełnić 8938 form, ale mam na polskim koncie mniej niż 10 k USD. Czy wy tez wypełniacie taki form ? Dziękuje za wcześniejsze odp. Raz w zyciu, ale to na pewno nie bylo przy <$10k. Nie wiem czy sa jakies dodatkowe kryteria. TurboTax nie jest w stanie powiedziec dlaczego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi