Xarthisius Napisano 10 Października Autor Zgłoś Napisano 10 Października Cutoff na grudzien: EU 6,000, czyli bez zmian... https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-november-2024.html 1 Cytuj
pieczarr Napisano 10 Października Zgłoś Napisano 10 Października 52 minuty temu, Xarthisius napisał: Cutoff na grudzien: EU 6,000, czyli bez zmian... https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-november-2024.html No powiem, że trochę się zdziwiłem. Niby w zeszłych latach też by takiego numeru nie było no ale jednak... Cytuj
jabba1 Napisano 25 Października Zgłoś Napisano 25 Października Rozmowa się zbliża i dopinam ostatnie guziki Jestem trochę skonfundowany wymogiem dwóch aktów małżeństwa… przecież on jest identyczny dla mnie i dla małżonki? Mam jeden oryginał, dwa tłumaczenia przysięgłe podpisane przez tłumacza i kopie oryginału i tłumaczenia. czy to wystarczy w ambasadzie? Cytuj
Xarthisius Napisano 25 Października Autor Zgłoś Napisano 25 Października 37 minutes ago, jabba1 said: wymogiem dwóch aktów małżeństwa… Gdzie wyczytales, ze potrzebujesz 2? Jeden wystarczy, jest i tak tylko do wgladu. 1 Cytuj
jabba1 Napisano 26 Października Zgłoś Napisano 26 Października Ok, jest napisane „jedna kopia odpisu od każdego z małżonków”. innymi słowy fałszywy alarm dzięki jak zawsze Cytuj
tomasz8822 Napisano 2 Listopada Zgłoś Napisano 2 Listopada On 10/25/2024 at 3:49 PM, Xarthisius said: Gdzie wyczytales, ze potrzebujesz 2? Jeden wystarczy, jest i tak tylko do wgladu. W naszym przypadku tylko ze to był Montreal a nie Warszawa wymagali i byli stanowczy że mają być 2 kopie aktu małżeństwa mimo że zjawilismy się razem i wzięli od nas obojga. Na szczęście dmuchałem na zime i przygotowałem po kopii dla mnie i żony. Cytuj
Xarthisius Napisano 2 Listopada Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada (edytowane) 8 hours ago, tomasz8822 said: W naszym przypadku tylko ze to był Montreal a nie Warszawa wymagali i byli stanowczy że mają być 2 kopie aktu małżeństwa mimo że zjawilismy się razem i wzięli od nas obojga. Na szczęście dmuchałem na zime i przygotowałem po kopii dla mnie i żony. Zabrali Wam originalne odpisy I nie oddali?! @jabba1 tez MTL takze dobrze wiedziec. Pierwsze slysze, ze jakas ambasada chciala 2 akty, a nie zwykle ksero. Rozumiem piszesz "kopia", ale masz na mysli "odpis"? Edytowane 2 Listopada przez Xarthisius Cytuj
jabba1 Napisano 2 Listopada Zgłoś Napisano 2 Listopada Nie, chyba chodzi o kopie, mam nadzieje LOL Mam jeden oryginal (odpis) z tlumaczeniem przysieglym i do tego 2 kserokopie odpisu i tlumaczenia dla mnie i zony. Cytuj
tomasz8822 Napisano 4 Listopada Zgłoś Napisano 4 Listopada A nie sorry, źle zrozumiałem. Odpis chcieli tylko 1 i oddali. Wzięli 2 ksera 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Listopada Autor Zgłoś Napisano 12 Listopada EU 12000 na styczen https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-december-2024.html 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi