Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
7 godzin temu, Xarthisius napisał:

W DV tylko kolejne edycje. Dla wszystkich z numerem EU >= 23000 DV25 sie dzisiaj skonczyla :(

Hejo, nie śledziłem poprzednich wątków. Ale to jakaś wyjątkowa sytuacja że jesteście zdziwieni że tylko 23k? 

można mniej więcej określić ile jest "dopisanych" osób przed moim numerem?
Chodzi mi o to że ludzie dopisują innych członków rodziny i ta liczba (zielonych kart) się zmniejsza.. są gdzieś jakieś statystyki tych cutoffow i numerów które "dostaly zieloną"? 

Napisano
2 hours ago, krychu280 said:

Hejo, nie śledziłem poprzednich wątków. Ale to jakaś wyjątkowa sytuacja że jesteście zdziwieni że tylko 23k? 

można mniej więcej określić ile jest "dopisanych" osób przed moim numerem?
Chodzi mi o to że ludzie dopisują innych członków rodziny i ta liczba (zielonych kart) się zmniejsza.. są gdzieś jakieś statystyki tych cutoffow i numerów które "dostaly zieloną"? 

https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

xarthisius scrapuje dane z ceac i tu dumpuje

Napisano
2 godziny temu, kaniakaniowski napisał:

To ja mam jeszcze pytanie jedno. Jak długo się czeka na paszport po wizycie w ambasadzie ? Wysyłają je od razu czy to jakiś dłuższy termin ?

Ja miałam rozmowę 24/02 a paszport z pakietem przyszedł 28/02 

• Like 1