krychu280 Napisano Wtorek o 06:04 Zgłoś Napisano Wtorek o 06:04 7 godzin temu, Xarthisius napisał: W DV tylko kolejne edycje. Dla wszystkich z numerem EU >= 23000 DV25 sie dzisiaj skonczyla Hejo, nie śledziłem poprzednich wątków. Ale to jakaś wyjątkowa sytuacja że jesteście zdziwieni że tylko 23k? można mniej więcej określić ile jest "dopisanych" osób przed moim numerem? Chodzi mi o to że ludzie dopisują innych członków rodziny i ta liczba (zielonych kart) się zmniejsza.. są gdzieś jakieś statystyki tych cutoffow i numerów które "dostaly zieloną"? Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano Wtorek o 08:16 Zgłoś Napisano Wtorek o 08:16 2 hours ago, krychu280 said: Hejo, nie śledziłem poprzednich wątków. Ale to jakaś wyjątkowa sytuacja że jesteście zdziwieni że tylko 23k? można mniej więcej określić ile jest "dopisanych" osób przed moim numerem? Chodzi mi o to że ludzie dopisują innych członków rodziny i ta liczba (zielonych kart) się zmniejsza.. są gdzieś jakieś statystyki tych cutoffow i numerów które "dostaly zieloną"? https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html xarthisius scrapuje dane z ceac i tu dumpuje Cytuj
kaniakaniowski Napisano Środa o 07:22 Zgłoś Napisano Środa o 07:22 To ja mam jeszcze pytanie jedno. Jak długo się czeka na paszport po wizycie w ambasadzie ? Wysyłają je od razu czy to jakiś dłuższy termin ? Cytuj
sobota Napisano Środa o 09:54 Zgłoś Napisano Środa o 09:54 2 godziny temu, kaniakaniowski napisał: To ja mam jeszcze pytanie jedno. Jak długo się czeka na paszport po wizycie w ambasadzie ? Wysyłają je od razu czy to jakiś dłuższy termin ? Ja miałam rozmowę 24/02 a paszport z pakietem przyszedł 28/02 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi