Kacprowskyyyy Napisano 29 Maja Zgłoś Napisano 29 Maja Cześć, ostatnio zauważyłem, że w danych rezerwacji dodałem moje 2 imiona, a na bilecie widnieje jedno. Skontaktowałem się już z linią lotniczą i czekam na odpowiedź o co chodzi. Moje pytanie brzmi: czy to jest jakiś problem. Mam przesiadkę w Wiedniu, na paszporcie będę mieć 2 imiona na bilecie 1. Mogą mnie nie przepuścić? Tak samo w USA? ESTE zrobię na 2 imiona Cytuj
ilon Napisano 29 Maja Zgłoś Napisano 29 Maja 6 hours ago, Kacprowskyyyy said: Cześć, ostatnio zauważyłem, że w danych rezerwacji dodałem moje 2 imiona, a na bilecie widnieje jedno. Skontaktowałem się już z linią lotniczą i czekam na odpowiedź o co chodzi. Moje pytanie brzmi: czy to jest jakiś problem. Mam przesiadkę w Wiedniu, na paszporcie będę mieć 2 imiona na bilecie 1. Mogą mnie nie przepuścić? Tak samo w USA? ESTE zrobię na 2 imiona Zerknelam na moich kilka boarding passow i emailow z potwierdzeniem bookowania (ostatnie z Lufthansy, Swissa i KLM) na roznych trasach i na kazdym pokazuje tylko imie i nazwisko, a w rezerwacji zawsze podaje 2 tak jak na paszporcie. Jak robie online check-in to tez zawsze pokazuje 2 imiona. Potem te imie magicznie znika. Nigdy nie mialam jeszcze problemu. Cytuj
Kacprowskyyyy Napisano 29 Maja Autor Zgłoś Napisano 29 Maja support napisał mi, ze nie dają gwarancji ze mnie wpuszcza na pokład, bo to zależy od obsługi lotu. dlatego jestem trochę zestresowany, ale mam nadzieje ze jakoś to przejdzie Cytuj
kzielu Napisano 29 Maja Zgłoś Napisano 29 Maja Przejdzie, w ogole nie zawracaj sobie tym glowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi