Kuba921 Posted August 1, 2024 Report Posted August 1, 2024 Cześć wszystkim, studiuję kierunek Elektrotechnika w Białymstoku i zastanawiam się czy robić też tam magisterkę czy w Warszawie na PW bo jest to najlepsza politechnika w Polsce. Stąd moje pytanie czy ktokolwiek z amerykańskich pracodawców zwróci uwagę na to gdzie robiłem te studia? Bo wiem że względem świata obie te uczelnie są bardzo marne. Dodam że pracuję od początku studiów w zawodzie więc będę miał co napisał w CV oprócz uczelni. Quote
cavscout Posted August 1, 2024 Report Posted August 1, 2024 3 hours ago, Kuba921 said: Cześć wszystkim, studiuję kierunek Elektrotechnika w Białymstoku i zastanawiam się czy robić też tam magisterkę czy w Warszawie na PW bo jest to najlepsza politechnika w Polsce. Stąd moje pytanie czy ktokolwiek z amerykańskich pracodawców zwróci uwagę na to gdzie robiłem te studia? Bo wiem że względem świata obie te uczelnie są bardzo marne. Dodam że pracuję od początku studiów w zawodzie więc będę miał co napisał w CV oprócz uczelni. Prawde mówiąc nie ma to znaczenia. Bardziej się liczy doświadczenie. Kończ szkole gdzie Ci bardziej pasuje. 2 Quote
kzielu Posted August 4, 2024 Report Posted August 4, 2024 Pracodawcy nie zwracaja zadnej uwagi (w praktyce) na ukonczone szkoly, szczegolnie te spoza US. Quote
Recommended Posts