DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 41 minut temu, kzielu napisał: Generalnie to nie jest jakis rocket science - jezeli to sa Twoje dzieci i masz prawa rodzicielskie to wywiezienie ich do Afryki podlega pod international kidnapping. To jest sprawa dla policji i dla prokuratora (zakladajac ze sytuacja nie wyglada tak ze chcesz tylko zdjecia tych dzieci bo chcesz wystartowac w loterii a reszta Cie nie obchodzi - ale to nie nasza tutaj sprawa nie maja wiele wspolnego z loteria). No tak my tylko zdjęcia potrzebujemy i tyle reszta nas nie interesuje z żoną , niech se żyją jak żyli tyle lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia (edytowane) Edit: Doczytałam, że pozbawienie praw nie anuluje alimentów Edytowane 26 Sierpnia przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonMateo Napisano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 4 godziny temu, pelasia napisał: Edit: Doczytałam, że pozbawienie praw nie anuluje alimentów Nie anuluje ale jeśli ta osoba jest po ślubie kościelnym z innym wtedy tak są anulowane ze mnie (mieszkam w Niemczech mam obywatelstwo niemieckie tutaj jest innaczej w Polsce jak druga osoba ma alimenty i tamta była weźmie ślub to i tak dalej się płaci chore trochę ) ale to nie chodzi o to że chce zdjęcia dzieci do wniosku lecz moja była koleżanka bo nic nas nie wiązało mieszka gdzieś na odludziu z murzynem i 10 lat zero kontaktu nawet prawnik próbował tylko zdołał detektyw się dowiedzieć że mieszka w Afryce a muszą być wszystkich dzieci zdjęcia i dane , dane mam ale są inne imiona i nazwiska tych dzieci teraz wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi