AS13 Posted November 15, 2024 Report Posted November 15, 2024 Cześć Mam pytanie, odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego. Chodzi o ubezpieczenie dla żony, przyszedł czas na wykupienie takiego. Jakie polecacie? Jakieś takie, które obejmuje badania związane z ciążą i porodem. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Quote
kzielu Posted November 15, 2024 Report Posted November 15, 2024 42 minutes ago, AS13 said: Cześć Mam pytanie, odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego. Chodzi o ubezpieczenie dla żony, przyszedł czas na wykupienie takiego. Jakie polecacie? Jakieś takie, które obejmuje badania związane z ciążą i porodem. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? ? Takie na ktore Cie bedzie stac, jedyny chyba sensowny wybor - jezeli pracodawca nie oferuje - to healthcare.gov szczegolnie ze jest open enrollment do 15 grudnia zdaje sie. Quote
cavscout Posted November 15, 2024 Report Posted November 15, 2024 7 hours ago, AS13 said: Cześć Mam pytanie, odnośnie ubezpieczenia zdrowotnego. Chodzi o ubezpieczenie dla żony, przyszedł czas na wykupienie takiego. Jakie polecacie? Jakieś takie, które obejmuje badania związane z ciążą i porodem. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? A pracodawca nie oferuje? Jeżeli oferuje to w większości wypadkow jest tylko jeden wybór - to co daje. Także to co zielu napisał jeżeli nie jest oferowane przez pracodawcę. Quote
Recommended Posts