piniu290 Napisano 2 Lutego Zgłoś Napisano 2 Lutego Witam, szukam osob pracujacych na rynku amerykanskim w branzy konstrukcji stalowych (Steel detailer, steel fabricator, estimator, welder etc). Mam kilka pytan, chetnie wymienie sie doswiadczeniem i podpytam co slychac w branzy Dzieki, prosze o kontakt na maila: hdetailing.steel@gmail.com, lub na forum. Cytuj
andyopole Napisano 2 Lutego Zgłoś Napisano 2 Lutego Nie pomnę czy kiedykolwiek, ktokolwiek deklarował pracę w tej branży. Cytuj
piniu290 Napisano 3 Lutego Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego Och, rynek amerykański jest potęgą w tej dziedzinie więc jestem przekonany iż mnóstwo Polaków pracuje w branży. Cytuj
andyopole Napisano 3 Lutego Zgłoś Napisano 3 Lutego Ale forum potega w "zelazie" najwyrazniej nie jest... Byl tu kilka lat temu chlopak, ktory wylosowal GC. On jesli dobrze pamietam byl inzynierem w obrobce metali. Nie pytaj jakiej. W kazdym razie po przyjezdzie osiadl gdzies w Chicago, zlozyl wiele CV. Byl na rozmowie w jednej z firm gdzie dobili targu a potem okazalo sie prawie wszyscy mowia tam po polsku. Dlatego mi sie zapamietalo. Cytuj
Zuza007 Napisano 4 Lutego Zgłoś Napisano 4 Lutego Ja znam starszego pana, który pół życia pracował w SKANSKA w NY, właśnie przy stalowych konstrukcjach. Ale on już jest dawno na emeryturze. No i nie ma go na forum 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi