mela Napisano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2005 mój mąż przebywa w Stanach nielegalnie , ja chciałam pojechać do niego razem z 17 letnią córką. Chcę spróbować złożyć wniosek o wizę oczywiście bez ujawniania że mój mąż tam jest czy lepiej złożyć razem, czy może córka sama a ja potem. Zaproszenia będziemy miały.Może ktoś mi poradzi inne opcje. Proszę o pomoc Mela
kubakj Napisano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2006 mój mąż przebywa w Stanach nielegalnie , ja chciałam pojechać do niego razem z 17 letnią córką. Chcę spróbować złożyć wniosek o wizę oczywiście bez ujawniania że mój mąż tam jest czy lepiej złożyć razem, czy może córka sama a ja potem. Zaproszenia będziemy miały.Może ktoś mi poradzi inne opcje. Proszę o pomoc Mela Chyba dziecko niepelnoletnie musi podczas starania sie o wize razem z obojgiem rodzicow.
ginger Napisano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2006 od 16 lat bez rodzicow w ogole mozna.przynajmniej tak bylo rok temu
sly6 Napisano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2006 Konsul moze sie spytac gdzie jest Tata i Maz i na to musisz byc przygotowana...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.