mela Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 mój mąż przebywa w Stanach nielegalnie , ja chciałam pojechać do niego razem z 17 letnią córką. Chcę spróbować złożyć wniosek o wizę oczywiście bez ujawniania że mój mąż tam jest czy lepiej złożyć razem, czy może córka sama a ja potem. Zaproszenia będziemy miały.Może ktoś mi poradzi inne opcje. Proszę o pomoc Mela Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 mój mąż przebywa w Stanach nielegalnie , ja chciałam pojechać do niego razem z 17 letnią córką. Chcę spróbować złożyć wniosek o wizę oczywiście bez ujawniania że mój mąż tam jest czy lepiej złożyć razem, czy może córka sama a ja potem. Zaproszenia będziemy miały.Może ktoś mi poradzi inne opcje. Proszę o pomoc Mela Chyba dziecko niepelnoletnie musi podczas starania sie o wize razem z obojgiem rodzicow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginger Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 od 16 lat bez rodzicow w ogole mozna.przynajmniej tak bylo rok temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Konsul moze sie spytac gdzie jest Tata i Maz i na to musisz byc przygotowana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.